Suora

  • Urheiluruutu
  • Kampaajan kuolema
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: puolivälierä NOR - ENG
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Somervuori pelasti HIFK:n jatkoille - "Marginaalit tosi pienet"

SaiPa ei onnistunut käyttämään ensimmäistä ottelupalloaan. Antti Bruunin kyseenalaisen suihkutuomion taakse SaiPa ei piiloutunut.

urheilu
Eero Somervuori tekee maalin Miika Wiikmanille.
Eero Somervuori tekee 2-2-maalin.Tomi Hänninen

HIFK nousi kuilun partaalta 3-2-jatkoaikavoittoon SaiPan vieraana ja venytti jääkiekon SM-liigan ensimmäisen playoff-kierroksen ottelusarjan ratkaisun kolmanteen otteluun. Eero Somervuori tasoitti 2-2:een päätöserässä ja Iiro Pakarinen upotti ”sputnikit” jatkoerässä.

- Olimme tänään maalin verran parempia. Marginaalit ovat tosi pienet tässä parissa. SaiPa ei anna yhtään tilaa, eikä aikaa, joten taisteluun on oltava tyytyväinen, Somervuori huomautti.

- Sunnuntaille ei ole mitään salaisuuksia olemassa. Odotan huikeaa kiekkoiltaa silloin, päätti Somervuori.

SaiPa ei piiloutunut Bruunin ulosajon taakse

SaiPa menetti ihmeellisesti peliotteensa kolmanteen erään lähdettäessä. Lappeenrantalaiset käytännössä luovuttivat avaimet HIFK:lle aloittamalla peruuttelun 2-1-johtoasemassa.

- Ei ole yhtä syytä tappioon. Pienestä nämä ottelut ovat kiinni. Nyt keräämme energiaa sunnuntaille, jossa pelataan kerrasta poikki -peli, SaiPa-kapteeni Ville Koho niputti.

- Kopissa tunsi pettymyksen jatkoerässä kärsitystä tappiosta, mutta seuraavaan peliin on kaivettava oma nöyryys ja kärsivällisyys takaisin, jotta SaiPan kausi voi jatkua

Ottelussa puhutti Antti Bruunin saama kyseenalainen suihkukomennus toisessa erässä. SaiPa joutui pelaamaan pelin lopun viidellä puolustajalla.

- Bruunin jäähy merkitsi puolustukseen isoja kuormia, mutta emme me siihen kaatuneet, Koho kuittasi utelut.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat