1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Joutuuko Ylen urheilutoimittaja Hjalliksen autokuskiksi?

Yle Puheen SM-liigan pudotuspelejä koskevassa kiekkoillassa jääkiekkotoimittajat sortuivat leikkimieliseen vedonlyöntiin.

Yle Puheen Urheiluillassa sanansäilää tiistaina käyttäneet Esko Seppänen, Riku Salminen ja Kaj Kunnas. Kuva: Yle

Monessa liemessä keitetty, Karjaan tunnetuin urheilutoimittaja Kaj Kunnas ei tunnetusti pelkää suuriakaan haasteita.

- Minä kun en Jokereille veikannut menestystä, niin voin toimia Hjalliksen (Harkimo) autokuskina viikon ajan, jos Jokerit voittaa kultaa, velmuili Kunnas.

Urheilulehden uutispäällikkö Esko Seppänen lupautui myymään Hämeenlinnassa yhdessä finaaliottelussa ohrapirtelöitä legendaarisessa C5-katsomon osassa, mikäli HPK raivaa tiensä loppuotteluihin.

- Jos HPK pelaa finaaleissa, niin menen mielelläni myymään yhden ottelun ajaksi olutta "sikakatsomoon", Seppänen vahvisti Yle Puheen lähetyksessä. 

Jääkiekkokierrosten samettiääninen isäntä Riku Salminen halusi ottaa urheilullisemman haasteen, mikäli hänen asiantuntemuksensa ei riitä SM-liigan pudotuspeleissä.

- Lupaan polkea pyörällä entisestä kotikaupungistani Jyväskylästä Kuopioon, jos KalPa menee finaaliin, Salminen sanoi.

Yle Puheen studioisäntänä myös kunnostautunut Marko Miettinen lupautui niin ikään Salmisen pyöräilykaveriksi, mikäli savolaisjoukkue näyttää pitkää nenää jääkiekon "asiantuntijoille" ja rymistelee kahden joukkoon.

Viime keväänä Yle Urheilun jääkiekkotoimittajat Kaj Kunnas ja Ilkka Palomäki eivät uskoneet ennen kautta Pelicansin loppuottelupaikaan, ja kaksikko joutui hävityn vedonlyönnin seurauksena esiintymään Lahdessa pelatussa finaalissa Pelicansin cheerleading-esiintyjien joukossa "asiaankuuluvine varusteineen".