Suora

  • Urheilukierros
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Nieminen taipui Tsongan käsittelyssä

Jarkko Nieminen ei vahvasta alustaan huolimatta pystynyt kaatamaan Jo-Wilfried Tsongaa Miamin ATP Masters -turnauksessa.

urheilu
Jarkko Nieminen onnittelee Jo-Wilfried Tsongaa voitosta.
Jarkko Nieminen onnittelee Jo-Wilfried Tsongaa voitosta.AFP / Lehtikuva

Jarkko Nieminen hävisi Miamin ATP Masters -turnauksen kolmannella kierroksella ranskalaiselle Jo-Wilfried Tsongalle.

Suomalainen aloitti ottelun vahvasti, mutta joutui kuitenkin taipumaan maailmanlistan kahdeksannelle lukemin 0-2 (3-6, 3-6).

Nieminen oli ottelun alussa aggressiivisempi, kun hän piti ensimmäisen syöttönsä ja pääsi heti Tsongan ensimmäisessä syöttövuorossa yrittämään murtopalloa. Tsonga kuitenkin taisteli avaussyöttövuoronsa voittoon.

Suomalaispelaaja oli latautunut otteluun hyvin ja kovat syötöt sekä riskipalautukset tuottivat ottelun alussa Tsongalle vaikeuksia. Neljännessä pelissä Niemisellä oli jälleen murtopallo, mutta ranskalainen selvitti lopulta senkin.

Ja kun Nieminen ei pystynyt murtoa tekemään, niin ranskalainen onnistui heti ensimmäisellä yrittämällään viidennessä pelissä. Loput pelit menivät tasatahtia, kunnes Tsonga mursi yhdeksännessä pelissä Niemisen syötön ja vei erän 6-3-lukemin.

Toisen erän neljännessä pelissä Nieminen näytti venymiskykyään, kun hän selvitti Tsongan kolme murtopalloa ja voitti oman syöttövuoronsa.

Suomalainen ei kuitenkaan pysynyt Tsongan palautusten perässä ja ranskalainen mursi kuudennessa pelissä jälleen. Toinen erä kirjattiin ranskalaiselle samoin 6-3-lukemin ja lopulta koko ottelu 2-0-erälukemin.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat