Barcelona-puolustus pulassa, Messi sivuun liigaottelusta

Javier Mascherano tekee Barcelonan sairastuvalla seuraa Carles Puyolille ja Adriano Correialle. Lionel Messi puolestaan on aluksi sivussa vain lauantain ottelusta Mallorcaa vastaan.

urheilu
Barcelonan Lionel Messi laukoo 1-0-maalin ohi PSG-vahti Salvatore Sirigun.
Lionel Messi kärsii takareisivammasta. (Arkistokuva)AFP / Lehtikuva

FC Barcelona koki tiistain Mestarien liigan ottelussa Paris Saint-Germain vastaan kaksi kovaa takaiskua, kun Javier Mascherano ja Lionel Messi joutuivat jättämään ottelun kesken. Messi ei palannut puoliajalta ja Mascherano kannettiin paareilla 84 minuutin pelin jälkeen.

Barcelonan 1-0-osuman viimeistelleen Messin takareisivamma tutkitaan Barcelonan verkkosivujen mukaan tarkemmin keskiviikkona, mutta espanjalaislehti Marcan mukaan argentiinalaistähti on varmuudella pois lauantain liigaottelusta Mallorcaa vastaan.

Mascheranon tilanne on joukkuetoveriaan pahempi. Jordi Alban kanssa törmännyt puolustaja on sivussa tositoimista pitkän tovin polvivamman vuoksi.

- Barcan puolustus on pulassa. Javier Mascherano liittyi tiistain PSG-ottelun jälkeen Carles Puyolin ja Adriano Correain seuraksi FC Barcelonan loukkaantuneiden listalle. Argentiinalainen on sivussa kuusi viikkoa, katalaanien verkkosivuilla kerrotaan.

Lähteet: FC Barcelona, Marca

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat