Lasse Kukkonen Kärppien takalinjoille

Oululaislähtöinen Kukkonen allekirjoitti maanantaina neljän vuoden sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Kukkosen lisäksi Kärppiin tekee paluun hyökkääjä Mikko Alikoski.

urheilu
Lasse Kukkonen
YLE

Oulun Kärpät sai vihdoin maanantaina pitkään odottamansa vahvistuksen, kun puolustaja Lasse Kukkonen allekirjoitti oululaisseuran kanssa 4+1 vuoden sopimuksen. Sopimukseen liittyy ulkomaanoptio, joka tulee voimaan ensi kauden jälkeen.

31-vuotias Kukkonen on pelannut urallaan NHL:ssa ja KHL:ssa. Lisäksi miehen tilillä on yli sata miesten A-maaottelua. Edellisen kerran Kukkonen puki päällensä Kärppien sotisovan kaudella 2005-2006.

Kukkonen edusti päättyneellä kaudella Rögleä Ruotsin Elitserienissä.

Kärpät julkisti myös toisen paluumuuttajan, hyökkääjä Mikko Alikosken sopimuksen, joka on mallia 1+1 vuotta. Lisäksi Kärpät ilmoitti solmineensa sopimuksen Kärppien a-junioreissa pelanneen puolustaja Janne Pälveen sopimuksen. Sopimus on kestoltaan 2+1 vuotta.

Kärpillä on nyt kasassa 26 pelaajasopimusta. Seurajohdon mukaan haussa ensikauden joukkueeseen on vielä maalivahti, puolustaja ja 2-3 hyökkääjää.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat