Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Vettel tallimääräysten rikkomisesta: "Tekisin saman uudestaan"

Sebastian Vettelin mielestä Mark Webber ei ansainnut Malesiassa voittoa. Tukea tallikaverilta on saksalaisen mukaan turha odottaa.

urheilu
Red Bullin Sebastian Vettel tuulettaa voittoaan Malesian gp:n jälkeen.
AFP / Lehtikuva

Sebastian Vettel joutui kolme viikkoa sitten myrskyn silmään, kun hallitseva Formula ykkösten maailmanmestari vähät välitti Red Bullin tallimääräyksistä ja pyyhälsi tallitoverinsa Mark Webberin ohi Malesian osakilpailun voittoon.

Vettel pahoitteli kisan jälkeen ajotyyliään, mutta kohu saksalaisen yllä ei laantunut. Keskiviikkona Vettel kertoi Kiinan osakilpailun alla, että saattaisi tehdä saman uudestaan vastaavassa tilanteessa.

- En ole varma, voinko antaa tähän kunnon vastausta, sillä tilanne voisi olla erilainen. Tekisin saman kuitenkin luultavasti uudestaan, Vettel kertoi Autosportille.

- Talli olisi halunnut Markin ottavan ykköstilan ja minun kakkostilan. Miettisin asiaa, mutta tekisin varmasti samoin. Hän ei ansainnut sitä, Vettel jatkoi.

MM-sarjaa johtava Vettel kuitenkin ymmärtää ohituksesta nousseen myrskyn.

- Asia on ristiriitainen, koska minä olen yhtäältä kuski, joka kunnioittaa tallimääräyksiä, mutta toisaalta Mark ei olisi ansainnut voittoa.

- En ole ikinä saanut hänen puoleltaan tukea. Minä olen saanut paljon tukea tallilta ja tiimi on tukenut meitä molempia samalla tavalla, Vettel selvitti.

Lähteet: Autosport

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat