PK-35 Vantaa hyökkää Hongan kimppuun kärkiottelussa

Sarjan kakkonen ja kolmonen kohtaavat Tapiolassa. Voitto tarkoittaisi, että sarjakärki pysyy iskuetäisyydellä.

Jenna Korhonen (Arkistokuva) Kuva: Yle

Jalkapallon Naisten liigaa on pelattu kuusi kierrosta, mutta kolmen kärki alkaa jo hahmottua. Åland United on aloittanut kauden kaikkein terävimmin ja onkin ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki ottelunsa.

Toisena oleva PK-35 Vantaa hävisi juuri Ålandille, mutta on muista otteluistaan saavuttanut voitot. Kolmantena oleva FC Honka hävisi kotonaan Kokkola F10:lle, mutta on PK-35 Vantaan tavoin voittanut viisi ottelua.

Perjantaina pelataan Tapiolassa FC Hongan ja PK-35 Vantaan välinen kamppailu. Vantaalaisten puolustaja Jenna Korhonen odottaa ottelusta tasaista.

- Molemmat joukkueet ovat samoissa pisteissä toisena ja kolmantena. Voiton ottava joukkue on edelleen iskuetäisyydellä Ålandista. Meidän täytyy pelata fiksua puolustuspeliä ja iskeä tarvittavat maalit, Korhonen summaa asetelmat kärkiotteluun.

PK-35 Vantaa lähtee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla. Vain hyökkääjä Hanne Ojanperä kärsii edelleen polvivammastaan, mutta Korhonen näkee, että ratkaisijoita löytyy tarpeeksi.

- Meiltä löytyy kyllä maalintekijöitä laajalta rintamalta, Korhonen toteaa.

Vaikka kausi on vasta alussa, on perjantaina jaossa äärimmäisen tärkeät pisteet.

- Vaikka pelejä on monta vielä jäljellä, on tämä todella tärkeä ottelu tässä vaiheessa. Honka on saanut paljon vahvistuksia täksi kaudeksi ja on vastustajana todella hankala, Korhonen sanoo.