Suora

  • Elävä arkisto esittää

Joronen Fulhamista FC Lahteen - "Haluan kehittyä pelaajana"

Nuori maalivahtilupaus siirtyy lahtelaisjoukkueeseen lainalle.

urheilu
Jesse Joronen.
Jesse JoronenYle

FC Lahti saa mielenkiintoisen vahvistuksen maalinsa suulle. Valioliigaseura Fulhamin vahvuuteen kuuluva Jesse Joronen liittyy FC Lahden joukkueeseen elokuuhun saakka ulottuvalla lainasopimuksella. Nuorena miehenä Englantiin suunnannut Joronen ei ole pelannut urallaan yhtään ottelua Veikkausliigassa.

- Debyytistäni en ota paineita, vaan positiivisin mielin tulen FC Lahteen pelaamaan. Toivottavasti saan mahdollisimman paljon hyviä pelejä ja pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan. Tietenkin haluan kehittyä myös pelaajana, Joronen kertoo FC Lahden tiedotteessa.

Seuran mukaan Joronen on edustuskelpoinen jo tulevansa sunnuntaina, kun Lahti kohtaa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Kuopion Palloseuran.

20-vuotias Joronen on kolmatta kautta Fulhamin organisaatiossa. Peliaikaa valioliigaseurassa ei kuitenkaan ole vielä irronnut, vaan hän pelasi viimeksi lainalla alasarjoissa pelaavassa Maidenheadissä.

Joronen teki ensimmäisen sopimuksensa Fulhamin kanssa 2009, ja kolmivuotisen sopimuksen lopulla vuonna 2012 lontoolaisseura jatkoi sopimusta kahdella vuodella.

Nuorten maajoukkueissa pelannut Joronen on ehtinyt jo debytoi myös A-maajoukkueessa. Hän pelasi Thaimaassa King's Cupissa tammikuussa 2013.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat