Suora

  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Norja
  • Jääkiekon U18 MM: CAN - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, Kanada - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jarkko Niemiselle nelinpelin turnausvoitto!

Jarkko Nieminen voitti kolmannen kerran urallaan nelinpeliturnauksen ATP-tasolla.

urheilu
Jarkko Nieminen hymyilee
AFP / Lehtikuva

Jarkko Nieminen ja venäläinen Dimitri Tursunov voittivat Münchenin ATP-turnauksen nelinpelin. Loppuottelussa Nieminen ja Tursunov voittivat parin Marcos Baghdatis / Eric Butorac 6-1, 6-4.

Nieminen ja Tursunov pelasivat vahvan viikon Münchenissä. He ottivat vakuuttavia voittoja kovista nelinpelipareista, kuten Alexander Peya/Bruno Soares ja Julian Knowle/Filip Polasek.

Loppuottelussa ainoa nelinpelispesialisti oli amerikkalainen Eric Butorac, muiden päähuomio on kaksinpelissä. Nieminen ja Tursunov aloittivat jälleen vahvasti. Kaksikko piti omat syöttönsä helposti ja mursi vastustajien ensimmäisen syöttövuoron. Avauserään tuli myös toinen syötönmurto ja erä suomalais-venäläiselle parille 6-1.

Toisessa erässä Nieminen ja Tursunov olivat 0-2 -tappiolla, mutta ottivat murron välittömästi takaisin. Butorac ja Kyproksen suuri tähti Baghdatis ryhdistäytyivät toisessa erässä, joka oli paljon ensimmäistä tasaisempi. Nieminen ja Tursunov nappasivat kuitenkin erän lopussa vielä murron, joka riitti otteluvoittoon.

Nieminen on voittanut nelinpelissä nyt kolme ATP-turnausta. Edelliset tulivat vuonna 2007 Mumbaissa Robert Lindstedtin kanssa ja vuonna 2010 Gstaadissa Johan Brunströmin kanssa.Kaksinpelissä Niemisellä on ATP-turnausvoittoja kaksi.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat