Suora

  • Sykähdyttävin urheiluhetki
  • Katowice Minor CS:GO
  • Hiihdon Suomen Cup viestit
  • Lentopallon Challnege-cup:PerPo - Poitiers
  • Lentopallon CEV-cup: VaLePa - Kladno
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Panu Pokkinen Yle Urheilun päälliköksi

Pokkinen aloittaa tehtävässään elokuun puolivälissä. Hän siirtyy tehtävään Iltalehden uutispäätoimittajan paikalta.

urheilu
Panu Pokkinen
Kimmo Räisänen

Panu Pokkinen, 36, on nimitetty Yle Urheilun uudeksi päälliköksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään elokuun puolivälissä.

Pokkinen seuraa tehtävässä Markku Jylhäsaloa.

Pokkinen on koulutukseltaan kadettiupseeri ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt Iltalehden operatiivisessa uutisjohdossa kuuden vuoden ajan, ensin toimituspäällikkönä ja vuodesta 2011 uutispäätoimittajana. Ennen Iltalehteä hän oli uutispäällikkönä ja toimittajana Ilta-Sanomissa.

Pokkinen on työskennellyt kuusi vuotta puolustusvoimien palveluksessa, aluksi upseerina ja myöhemmin Ruotuväki-lehden päätoimittajana.

Pokkinen pitää tärkeimpänä tehtävänään Yle Urheilun aseman säilyttämistä.

- Yle on Suomen tärkein - ja paras - urheilumedia. Tekeminen ja osaaminen on ylivertaista. Se näkyy yleisölle erinomaisena laatuna joka tasolla tapahtumaraportoinnista vaikka Yle Puheen jääkiekkokierrokseen ja koko uutistoimintaan, Pokkinen sanoo.

- Hommani on varmistaa, että Yle Urheilu pysyy muuttuvassa mediamaailmassa vähintään yhtä vahvassa roolissa kuin se nyt on.

Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja Atte Jääskeläinen kiittelee Pokkista vuolaasti.

- Panussa yhdistyy perinpohjainen ymmärrys urheilusta, journalistinen näkemys ja nykyaikainen huipputason verkko-osaaminen, arvioi Jääskeläinen.

Yle Urheilun tärkeimpiä tuotantoja jatkuvan urheilu-uutisoinnin ja päivittäisten Urheiluruutujen ja Urheiluradioiden lisäksi ovat tapahtumaurheilulähetykset radiossa, televisiossa ja netissä.

Yle tuottaa tapahtumalähetyksiä vuosittain kymmenistä kotimaisista ja kansainvälisistä tapahtumista, kuten olympialaisista ja eri lajien arvokilpailuista. Yle tuottaa suurkisojen järjestäjille myös erittäin vaativia kansainvälisiä tv-urheilutuotantoja.

Pokkinen raportoi Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja Jääskeläiselle ja hän on Uutis- ja ajankohtaisyksikön johtotiimin jäsen.

Yle Urheilun aiempi päällikkö Markku Jylhäsalo siirtyi Yle Tuotannon Tampereen tuotantotalon päälliköksi.

Suosittelemme

Tuoreimmat