Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Jääkiekkokierros
  • Suomen Urheilugaala
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Nieminen törmäsi tuttuun muuriin ja menetti tie break -taikansa

Jarkko Nieminen koki jälleen tappion Ernests Gulbisia vastaan.

urheilu
Jarkko Nieminen
EPA

Jarkko Nieminen putosi jatkosta Rooman Masters -turnauksen avauskierroksella. Latvian Ernests Gulbis oli jälleen parempi suoraan kahdessa erässä.

Tällä kertaa latvialaisen voittolukemat massakentällä kirjattiin 6-2, 7-6(6). Nieminen (ATP-41) on hävinnyt Gulbisia (ATP-46) vastaan kaksikon kaikki viisi keskinäistä ottelua saamatta erääkään. Edellisen kerran Gulbis oli parempi Münchenin massalla runsas kuukausi sitten.

Nieminen oli ennen Gulbis-ottelua voittanut kaikki yhdeksän tänä vuonna pelaamaansa katkaisupeliä, mutta Gulbis onnistui murtamaan taian vietyään tie breakin luvuin 8-6.

Ottelu pelattiin varsin tuulisissa oloissa ja molemmat takkuilivat syöttöpelinsä kanssa. Gulbis mursi Niemisen syötön avauserän viidennessä pelissä siirtyen 4-2-johtoon. Suomalainen menetti toisen syöttövuoron peräkkäin ja näin Gulbis vei erän 6-2.

Toisen erän avauspelissä Nieminen sai ottelun ensimmäiset murtopallonsa. Peräti viidesti hän pääsi yrittämään Gulbisin syötönmurtoa, mutta latvialainen kaivoi esiin hyvät syöttönsä ja pelin itselleen.

Toisessa erässä edettiin syötönmurroitta katkaisupeliin. Siinä latvialainen eteni 4-0-johtoon ja sai 6-3-tilanteessa kolme ottelupalloa. Nieminen selvitti kaikki kolme, mutta Gulbis onnistui viemään tie breakin lopulta 8-6.

Suosittelemme

Tuoreimmat