Suora

  • Elävä arkisto esittää

Lukkarivelho nauttii vielä talviharjoittelusta

Toni Kohonen kertoi tiistaina Yle Urheilun haastattelussa mietteitään tiistaina julkistetusta sopimuksesta.

urheilu
Toni Kohonen

Toni Kohosen tiistaina julkistettu sopimus merkitsee lukkarivelhon pelaavan uransa hamaan loppuun saakka Sotkamon Jymyn paidassa.

- Talven aikana tätä pohdiskeltiin ja tultiin siihen lopputulokseen, että kauden kynnyksellä julkaistaan tämä sopimus. Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu, mutta eiköhän se tehdä tässä ihan lähiaikoina. Suullinen sopimus kuitenkin pitää.

Sopimuksessa tilanne katsotaan ensi kauden jälkeen uudestaan. Uran jälkeisiä suunnitelmia Kohosella ei vielä tarkemmin ole.

- Katsotaan tilanne vuosi kerrallaan. Tämä on hieno laji ja harjoittelu maistuu vielä talvellakin. Olen saanut olla myös terveenä. Uran jälkeen tulen varmaan jollakin tavalla olemaan pesäpallon tai urheilun kanssa tekemisissä.

36-vuotiaan Kohosen lukkaroima Jymy kohtaa Hyvinkään Tahkon keskiviikkona Helsingissä Töölön jalkapallostadionilla.

- Tiukka peli on tulossa. Kentän pinta ja olosuhteet ovat erikoiset molemmille joukkueille. Tulee varmaan paljon tilanteita, mutta tavallista vähemmän juoksuja. Kenttä on vähän nihkeä ja erikoinen, mutta kaikki samat lyönnit toimivat kyllä tälläkin kentällä.

Jymy viettää kiertue-elämää lähipäivinä.

- Keskiviikkona ollaan Helsingissä ja lauantaiksi siirrytään Tampereelle. Kiertueen päätarkoitus on toki tuoda pesäpallokulttuuria Sotkamosta ja näyttää mitä huippupesis on, toteaa Kohonen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat