Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild
  • Erään kirjan elinkaari
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018

ME-mies palaa, tähtäimessä Sotshin olympiakisat

Pikaluistelija Jeremy Wotherspoon palaa takaisin kilparadoille. 36-vuotias kanadalainen haluaa kilpailla Sotshin ensi helmikuun olympiakisoissa.

urheilu
Jeremy Wotherspoon. (Arkistokuva)EPA

Pikaluistelija Elina Riskua viime kaudella valmentanut kanadalainen Jeremy Wotherspoon yrittää tehdä paluuta pikaluistelun huipulle. Hollantilainen yleisradioyhtiö NOS uutisoi, että 500 metrin ME-miehen päätähtäimenä on ensi talven Sotshin olympiakisat.

Riskua Inzelin luisteluakatemiassa opastanut Wotherspoon lähtee tavoittelemaan olympiakisapaikkaa Jan Bosin valmennuksessa. Hollantilainen Bos on entinen maailmanmestari.

Wotherspoon lopetti kilpauransa Vancouverin olympialaisten jälkeen, mutta kanadalaisen veri vetää takaisin kilparadoille.

- Vancouverin olympiakisojen jälkeen lopetin luistelemisen, koska olin suunnitellut tekeväni niin. En koskaan kuitenkaan ajatellut, että onneksi se on nyt ohi, lopettamisensa jälkeen Euroopassa valmentanut Wotherspoon selvitti NOS-kanavalle.

- Mitä tahansa voi tapahtua. Hyväksyn riskin, että asiat voivat mennä myös penkin alle, 36-vuotias summasi.

Wotherspoonin palkintokaapista löytyy kolme 500 metrin MM-kultaa, yksi 1000 metrin MM-kulta, neljä sprintin MM-kultaa ja 500 metrin olympiahopea Naganosta.

Se, että 67 maailmancupin voittoa urallaan voittanut kanadalainen palaa kilparadoille, tietää myös Pekka Koskelalle ja Mika Poutalalle kovaa vastusta.

Lähteet: NOS

Suosittelemme

Tuoreimmat