Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, joukkueiden loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 16.7.

Epäonnistuminen Lontoon olympiakisoissa johti itsemurhaan

Venäläisjudoka Jelena Ivashtshenko kuoli lauantaiaamuna hypättyään 15. kerroksesta. Hänen masennuksensa alkoi viime vuoden olympiatappion jälkeen.

urheilu

Epäonnistuminen Lontoon viime vuoden olympiakisoissa on osoittautunut yhdeksi merkittäväksi syyksi venäläisjudoka Jelena Ivashtshenkon itsemurhassa, kertoo The Moscow News -verkkosivuillaan.

Nelinkertainen Euroopan mestari Ivashtshenko hävisi Lontoossa 78 kilon sarjan puolivälierissä. Hän kuoli lauantaiaamuna hypättyään 15. kerroksesta Tjumenin kaupungissa Siperiassa. Hän oli 28-vuotias.

- Jelena Ivashtshenko oli kaunis, kiltti ja seurallinen ihminen. Vahva urheilija matolla, mutta hauras tyttö sen ulkopuolella, Tjumen Judo -olympiavalmennuskeskuksen johtaja Vjatseslav Jurlov totesi lehden mukaan.

Jelena Ivashtshenko oli kaunis, kiltti ja seurallinen ihminen. Vahva urheilija matolla, mutta hauras tyttö sen ulkopuolella.

Vjatseslav Jurlov

- Hänen masennuksensa alkoi olympiatappion jälkeen. Hän todella rankaisi itseään sen takia. Hän oli aikaisemmin voittanut monta kertaa ne urheilijat, joille hän hävisi.

Jurlov viittasi kuubalaiseen Idalys Ortiziin, joka pudotti venäläisen jatkosta ja eteni aina olympiakultaan saakka.

Lisäksi Ivashtshenko tarvitsi useamman kerran leikkaushoitoa jalkavammaansa. Seuraava operaatio olisi ollut heinäkuussa.

- Hän ei koskaan valittanut. Hän sieti sen kaiken ja piti kaiken sisällään. Vaikuttaa siltä, ettei hän selviytynyt sen kaiken henkisestä painosta, vaan päätti tehdä itsemurhan.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat