Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Nieminen hukkasi eräpallot, Lopez vei ottelun

Jarkko Nieminen ei menettänyt syöttöään kertaakaan, mutta Feliciano Lopez voitti ottelun Eastbournessa 7-6, 7-6.

urheilu
Jarkko Nieminen
EPA

Jarkko Nieminen hävisi Eastbournen ATP-turnauksen avauskierroksella espanjalaiselle Feliciano Lopezille 6-7(3-7), 6-7(5-7). Ottelussa ei nähty yhtään syötönmurtoa.

Nieminen ja Lopez ovat ATP-listalla lähes peräkkäin, Nieminen sijalla 37 ja Lopez sijalla 39.

Nieminen pelaa seuraavaksi ensi viikolla alkavassa Wimbledonin turnauksessa.

Kahden 31-vuotiaan vasenkätisen pelaajan kamppailussa nopealla ruoholla molemmat pitivät ottelun alussa omat syöttönsä helposti. Lopezin syöttäessä tilanteessa 5-6 Nieminen hankki kaksi eräpalloa, mutta Lopez selvitti tilanteen ja siirsi ratkaisun tie-breakiin. Katkaisupelissä Lopez oli terävämpi ja voitti sen 7-3.

Toisessakaan erässä murtoja ei nähty. Ratkaisua haettiin jälleen katkaisupelistä. Nieminen teki siinä yhden kaksoisvirheen ja Lopez voitti tie-breakin 7-5.

Lopezilla ei ollut yhtään murtopalloa koko ottelussa. Niemisen ainoat murtopallot olivat kaksi avauserän lopussa ollutta. Lopez syötti ottelussa 16 läpisyöttöä.

Niemisen loistava tiebreak-tilasto tältä vuodelta heikkeni hieman, kun hän hävisi niitä nyt kaksi. Tilasto ATP-tasolla on nyt 11 voitettua katkaisupeliä, neljä hävittyä.

Lopez on espanjalaiseksi poikkeuksellisen hyvä ruohopelaaja. Hän on ollut Wimbledonissa kolme kertaa puolivälierissä. Nieminen kuitenkin voitti Lopezin viime vuonna Wimbledonissa. Kaikkiaan Nieminen johtaa keskinäisiä otteluita 7-3.

Suosittelemme

Tuoreimmat