Suora

  • Dota 2: The International

Räikkösellä vientiä Silverstonessa

Silverstonen varikolla ei jäänyt epäselväksi, kuka oli päivän ylivoimaisesti mielenkiintoisin kuljettaja.

urheilu
Kimi Räikkönen
Kimi RäikkönenAFP / Lehtikuva

Kimi Räikkönen joutui niin TV-kameroiden kuin kirjoittavan median piirittämäksi heti varikolle saavuttuaan. Mark Webberin lopettamisuutinen toi silminnähden lisävirtaa Räikkösen Red Bull -siirtoon liittyviin spekulaatioihin.

Poikkeuksellisen pitkään kestäneen haastatteluhetken aikana suomalaiskuljettaja vastaili kärsivällisesti yhä uudestaan ja uudestaan eri kanteilta esitettyihin uteluihin jatkosuunnitelmista.

Kertaalleen Räikkösen naama kääntyy vahvaan hymynvirneeseen brittitoimittajan todetessa, että ensi kaudella suomalaiskuljettajasta tulisi F1-kuljettajakaartin vanhin.

- En tunnista itseäni tuoksi henkilöksi, Räikkönen naurahtaa.

Tiesitkö Kimi odottaa tällaista härdelliä, kun saavuit tänne varikolle äsken?

- Kuulin Webberin päätöksestä vasta muutama tunti sitten. Mediaa on nyt enemmän, mutta ei tässä mitään ihmeellistä ole. Ihan normaalia välillä.

- Ei Webberin päätös muuta minun ensi kauden suunnitelmiani kuitenkaan suuntaan eikä toiseen.

- Minulla ole mitään sopimusta ensi kaudeksi. Haluan, että asiat mietitään huolella ja niistä tiedotetaan vasta sitten, kun nimet ovat oikeasti sopimuspaperissa. Sen jälkeen informoin teitä kyllä heti. Se on itselleni paljon helpompaa kuin se, että minulta kysytään samaa asiaa koko ajan.

- On selvää, ettei sopimuksen tekeminen ole helppoa, koska puntaroitavia asioita on monta ja kaikkien pitäisi osua kohdalleen. Olen ollut ennenkin tilanteessa, jossa varteenotettavia vaihtoehtoja on ollut useampi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat