Suomalaispuolustaja vielä ilman seuraa: ”Suomi vaihtoehto”

Viime kauden Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelannut entinen nuorisomaajoukkuepuolustaja Henri Toivomäki ei ole vielä löytänyt itselleen uutta työnantajaa.

urheilu
Henri Toivomäki (arkistokuva)YLE

22-vuotiaan Henri Toivomäen sopimus hollantilaisen Ajaxin organisaatioon päättyi kesäkuun viimeinen päivä. Viime kauden puolustaja pelasi seurojen yhteistyösopimuksen puitteissa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Almere Cityn riveissä. Vuosi oli lahtelaiselle suuri pettymys, joten osoitteenmuutos kesällä oli selvä asia jo keväällä.

  • Kiinnostusta on tullut sekä Euroopasta että hieman eksoottisemmista paikoista. Mitään varteenotettavaa ei kuitenkaan vielä ole. Erikoisemmat paikat eivät kiinnosta minua tällä hetkellä, Henri Toivomäki kertoo.
36 poikien ja 11 alle 21-vuotiaiden maaottelua pelannut Toivomäki harjoittelee tällä hetkellä omatoimisesti.
  • Olen hyvässä kunnossa, sen kanssa ei ole ongelmaa. Nyt pitäisi vain löytyä sopiva seura. Suomessa en voisi vielä heinäkuussa pelata, mutta Suomi on ehdottomasti vaihtoehto, pelaaja päättää.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat