Suomi taipui Yhdysvalloille koripallossa Kazanissa

Yhdysvaltojen fyysisyys oli liikaa Suomen koripallomiehille. Painimatolla päivään mahtui yksi otteluvoitto.

urheilu

Yhdysvallat oli liian kova pala Suomen koripallomaajoukkueelle Kazanin universiadeissa. Yhdysvallat löi Suomen turnauksen viimeisessä ottelussa pistein 97-70 (52-26). Suomi sijoittui turnauksessa lopulta kymmenenneksi.

Fyysinen Yhdysvaltojen joukkue teki ratkaisevan nykäisyn toisella neljänneksellä, eikä väsynyt suomalaisjoukkue kyennyt vastaamaan. Suomen tehokkain oli 18 pistettä heittänyt Carl Lindbom.

- Peli oli väsynyttä tänään. Paikoitellen pystyimme vastaamaan Yhdysvaltojen fyysisyyteen, mutta kyllä se on niin isokokoinen ja urheilullinen joukkue, että oltiin vaikeuksissa. Kymmenes sija on hyvä suoritus, joten turnaus meni kiitettävän puolelle, kommentoi Suomen valmentaja Ari Tammivaara pelin jälkeen.

Ammunnassa Pauliina Frilander-Soini oli kiväärin 50 metrin makuukilapilussa 36:s yhteispistein 580. Tiina Jänkälä ampui pistoolin peruskilpailussa pisteet 551 ja sijoittui 32:ksi.

Painimatolla Timo Kallio hävisi kreikkalais-roomalaisen painin alle 96 kilon sarjassa Valko-Venäjän Aleksander Hrabovikille eikä selviytynyt jatkoon. Alle 74 kilon sarjassa painiva Veli-Karri Suominen voitti avausottelunsa, mutta toisella kierroksella puolalainen Arkadiusz Kulynycz oli etevämpi.

Lähteet: Opiskelijoiden Liikuntaliitto

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat