Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja

Ennis-Hill vetäytyi Moskovan MM-kisoista

Tiistaina Ison-Britannian MM-joukkueeseen nimetty seitsenottelija Jessica Ennis-Hill ei kilpaile Moskovassa.

urheilu
Jessica Ennis
EPA

Jessica Ennis-Hill on ilmoittanut, ettei hän osallistu Moskovan MM-kisoihin. Ennis-Hill on kärsinyt koko kauden akillesongelmista eikä ole pystynyt ottelemaan yhtään kokonaista kilpailua. Ennis-Hillin oli tarkoitus kisata kauden ensimmäinen seitsenottelunsa juuri Moskovan MM-kisoissa.

- Tähän asti olen keskittynyt hallitsemaan kipua, jotta voin harjoitella ja saada itseni voittokuntoon Moskovaa varten. Tämä tarkoitti, etten keskittynyt löytämään parannusta vammaani. Minun täytyy nyt lopettaa harjoitteleminen ja keskittyä vamman hoitoon, hän sanoi tiedotteessaan.

26-vuotias Ennis-Hill voitti viime vuonna Lontoon olympiakisoissa seitsenottelun kultaa. Tällä kaudella hän osallistunut ainoastaan kahteen kisaan. Heinäkuussa hän kilpaili pituushypyssä ja keihäänheitossa Loughborough'ssa ja 100 metrin aidoissa ja pituushypyssä aidoissa Lontoossa.

- Olen tyytyväinen, että pystyin kilpailemaan Lontoossa viime viikonloppuna. Se antoi minulle selvän kuvan, missä menen tällä hetkellä. Ja se ei todellakaan ole siellä, missä haluan olla, kivun ja kunnon puolesta, hän totesi.

- Jos sanoisin, että olen pettynyt, on se vähättelyä. Yksikään urheilija ei halua menettää mahdollisuutta kilpailla tärkeimmissä arvokisoissa. Niitä ei tule eteen liian usein.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat