Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheilustudio
  • Cortina d'Ampezzo, naisten syöksylasku

Maailman parhaiten palkatulle baseball-tähdelle 211 ottelun pelikielto

Alex Rodriguezia pidetään yhtenä baseball-historian kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Rodriguezin lisäksi myös 12 muuta pelaajaa tuomittiin pelikieltoihin.

urheilu
Alex Rodriguez
EPA

Baseballin ammattilaissarja MLB:ssä pelaavan New York Yankeesin tähtipelaaja Alex Rodriguez on tuomittu peräti 211 ottelun pelikieltoon. Rodriguez on syyllistynyt kiellettyjen aineiden käyttöön.

Rodriguez, 38, on valittu kolme kertaa MLB:n arvokkaimmaksi pelaajaksi. Vuonna 2007 Rodriguez allekirjoitti Yankeesin kanssa kymmenen vuoden ja 275 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, mikä teki hänestä lajin parhaiten palkatun pelaajan.

Rodriguez myönsi neljä vuotta sitten käyttäneensä kiellettyjä aineita pelatessaan Texas Rangersissa 2001-03, mutta on toistuvasti kieltänyt dopingin käytön sen jälkeen.

Rodriguez on myös vahvistanut valittavansa liigan antamasta tuomiosta. Tähtipelaajan takana on liigan pelaajayhdistys.

Samaan aikaan Rodriguezin kanssa pelikieltoihin tuomittiin myös muun muassa tähtipelaajat Nelson Cruz, Jhonny Peralta ja Everth Cabrera, jotka saivat 50 ottelun pelikiellot. MLB on tuominnut heinä-elokuun aikana yhteensä 18 pelaajaansa pelikieltoihin.

Lähteet: AP

Suosittelemme

Tuoreimmat