Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jarkko Niemisen takareisivamma ei vakava

Jarkko Nieminen joutui luovuttamaan Montrealissa, mutta toivoo pelaavansa ensi viikolla Cincinnatissa.

urheilu
Jarkko Nieminen.
EPA / Dan Peled

Jarkko Nieminen joutui luovuttamaan Montrealin Masters-turnauksen avauskierroksen ottelunsa kanadalaista huippujunioria Filip Peliwoa vastaan kolmannessa erässä takareisivamman vuoksi. Niemisen mukaan vamman pitäisi kuitenkin parantua parissa päivässä.

Nieminen kertoo blogissaan, (siirryt toiseen palveluun)että aiemmin vaivanneet kyynärpää ja jalka olivat täysin kunnossa, mutta takareidessä alkoi tuntua kipua toisen erän alussa. Niemisen mukaan luovuttaminen olisi kannattanut tehdä aikaisemmin, mutta hänellä oli selvä johto, joten luovuttaminen tuntui vaikealta.

Niemisellä oli jo ottelupallokin. Nieminen kuvaa ottelupallotilannetta sellaiseksi, jossa hän olisi voittanut pallon 99 kertaa 100:sta, mutta nyt Peliwo sai mailansa väliin verkolla ja voitti pisteen. Suomalaispelaaja totesi kuitenkin, että seuraavaa ottelua hän ei olisi kuitenkaan pystynyt pelaamaan.

Turnauksen lääkärien mukaan reidessä ei ole mitään rikki ja sen pitäisi olla kunnossa parissa päivässä. Niemisen tavoitteena on olla pelikunnossa ensi viikolla Cincinnatin Masters-turnauksessa.

Suosittelemme

Tuoreimmat