Koe uusi yle.fi

Suora

  • Taitoluistelun EM: Miesten lyhytohjelma
  • Sykähdyttävin hetki 2017

Klitshko kohtaa viimein voittamattoman Povetkinin

Raskaansarjan pitkään odotettu superkamppailu toteutuu, kun Vladimir Klitshko ja Aleksandr Povetkin astuvat samaan kehään.

urheilu
Vladimir Klitshko ja Aleksandr Povetkin
Vladimir Klitshko ja Aleksandr PovetkinEPA

Amaattinyrkkeilyn WBA:n raskaansarjan mestari Vladimir Klitshko kohtaa Aleksandr Povetkinin Moskovassa kauan odotetussa kohtaamisessa lokakuun 5. päivä. Klitshkon oli määrä kohdata Povetkin ensi kerran jo kolme vuotta sitten, mutta ottelusopimusta ei koskaan syntynyt.

- Meillä on pitkä historia Aleksandrin kanssa ja olisimme voineet kohdata jo aikaisemmin. Aleksandr ei ole hävinnyt ottelua ja odotan innolla hänen kohtaamistaan, mutta en ole tule aliarvioimaan häntä. Olen varma, että hän tekee parhaansa voittaakseen, Klitshko sanoi.

Klitshkon,37, ottelusaldo näyttää 60 voittoa ja kolme tappiota, kun hän otti aikaisemmin tänä vuonna Francesco Pianetaa vastaan uransa 53:nnen tyrmäysvoiton. 33-vuotiaalla Povetkinilla on 26 voittoa, joista 18 on tullut tyrmäyksellä. Hänellä ei ole vielä ainoatakaan tappiota ammattilaisuralta.

- Olen iloinen, että tämä ottelu toteutuu vihdoin. Odotan kohtaavani Vladimirin, joka on maailman vahvin nyrkkeilijä täällä hetkellä.

Lähteet: AP

Suosittelemme

Tuoreimmat