Suora

  • Rallin MM, Monte Carlo, EK 1 - live
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Venäjällä outo sotku: KHL-seura kiistää pelanneensa ottelun

KHL:n verkkosivuilla uutisoitiin Zagreb Medvescakin ja Admiral Vladivostokin välisestä harjoitusottelusta. Kroatialaisseuran mukaan ottelua ei kuitenkaan koskaan pelattu.

urheilu

Itä-Euroopan jääkiekkoliiga KHL:n seurat valmistautuvat parhaillaan kuukauden päästä alkavaan kauteen harjoitusotteluilla. Liigan verkkosivuilla seurattiin maanantaina tulokasseurojen Zagreb Medvescakin ja Admiral Vladivostokin välistä ottelua, jota ei kuitenkaan Medvescakin mukaan ikinä pelattu.

KHL:n verkkosivuilla Medvescakin kerrottiin voittaneen harjoitusottelussa Hannu Jortikan luotsaaman Admiralin voittomaalikilpailun jälkeen 3-2-lukemin. Myös muutamat venäläisviestimet julkaisivat maanantaina uutisensa ottelusta.

Medvescak kumosi asian maanantai-iltana Twitter-sivustollaan.

- Emme pelanneet harjoitusottelua tänään! Tänään oli "Karhujen" vapaapäivä. Emme tiedä, mitä on tapahtunut, seura kertoi.

KHL:n verkkosivujen mukaan maanantaina pelattiin yhteensä viisi harjoitusottelua, joissa nähtiin myös suomalaisia.

Veli-Matti Savinainen viimeisteli Jugran 3-1-osuman Amurin Mika Järvisen taakse Jugran 4-1-voittoon päättyneessä kamppailussa. Janne Pesonen puolestaan keräsi syöttöpisteen ja sai aivotärähdyksen, kun Kazan hävisi jatkoajan jälkeen Riian Dinamolle 2-3.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat