Suora

  • Zakopane, miesten kilpailu
  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, vuosi 2018
  • Urheiluruutu

Heffernan käveli voittoon – Kinnunen taisteli 20:nneksi

Jarkko Kinnunen oli helteisen 50 kilometrin kävelykilpailun 20:s ja Veli-Matti "Aku" Partanen 41:s.

urheilu
Jarkko Kinnunen
Jarkko Kinnunen oli kävelyn jälkeen aivan loppu. (Kuva: Lehtikuva)

Moskovan MM-kilpailujen 50 kilometrin kävely käytiin helteisessä säässä, joka vaati vajaan neljän tunnin kilpailussa veronsa.

Voittoon käveli lopulta 30 kilometrin kävelyn jälkeen johtopaikan ottanut Robert Heffarnan. Aika 3:37.56 oli kauden kärkitulos. Toiseksi tuli isäntämaan Mihail Rizhov, joka jäi irlantilaisesta reilun minuutin. Kolmas oli Australian Jared Tallent.

Jarkko Kinnusella oli matkan aikana muutama vaikeampi vaihe, mutta hyvän lopun ansiosta hän nousi lopulta 20. sijalle kauden parhaallaan 3:50.56. Veli-Matti "Aku" Partanen puolestaan tuli maaliin 41:ntentä ajalla 4:04.59.

- 35 kilometrin jälkeen, kun kisan piti alkaa, niin lähdin hyytymään ja ei ollut mitään tehtävissä. Joka paikkaan koskee ja olen tosi väsynyt. Paljoa voimia ei lopussa ollut, mutta halusin vain päästä maaliin. Omasta ennätyksestä jäin paljon, joten en tiedä voiko siihen olla tyytyväinen. Maalissa kuitenkin ollaan, Partanen sanoi heti kilpailun jälkeen.

- Ainakin on vara parantaa, se on positiivista. Ehkä sitten seuraavissa kilpailuissa, hän jatkoi.

Kaksinkertainen Euroopan mestari Yohan Diniz johti kisaa pitkään, mutta hän joutui päästämään kärkiryhmän ohitseen käytyään vessassa ennen kisan puoliväliä. Lopulta ranskalainen oli kuitenkin kilpailun kymmenes.

Lue lisää kilpailun vaiheista [live-artikkelistamme.](http://yle.fi/urheilu/livemiten_kay_suomalaisten_mm-kavelyssa/6773447)_

Suosittelemme

Tuoreimmat