Moisanderin topparipari siirtyy La Ligaan

Vuodesta 2008 asti Ajaxia edustanut Toby Alderweireld siirtyy Atletico Madridiin. Sekä Ajax että Atletico vahvistivat maanantaina myös keskikenttäänsä.

Kuva: EPA

Suomen A-maajoukkueen kapteenin Niklas Moisanderin topparipari Toby Alderweireld siirtyy Espanjan liigassa pelaavan Atletico Madridin riveihin. Seura kertoi asiasta verkkosivuillaan. (siirryt toiseen palveluun)

24-vuotiaan belgialaisen sopimus madridilaisseuran kanssa on nelivuotinen. Espanjalaismedian arvioiden mukaan Atletico maksaa Alderweireldistä noin seitsemän miljoonan euron siirtosumman.

Alderweireld on pelannut Ajaxissa vuodesta 2008 reilut 180 ottelua. Belgian A-maajoukkuetta puolustaja on edustanut 24 kertaa.

Samalla seuraan siirtyy myös Ranskan liigan Saint-Etiennestä 22-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja Josuha Guilavogui.

Ajax sen sijaan ilmoitti verkkosivuillaan, että seura on hankkinut hollantilaisen keskikenttäpelaajan Lerin Duarten. 23-vuotias pelaaja siirtyy Amsterdamiin Heraclesista ja sopimus ulottuu 2017 kesään asti.