Vesely: Haluaisin antaa osan kultamitalistani Pitkämäelle

Vitezslav Vesely odottaa Tero Pitkämäen voittavan illan Timanttiliigan osakilpailun Brysselissä.

urheilu
Vitezslav Vesely.
Vitezslav Vesely.Lehtikuva

*BRYSSEL *Vitezslav Vesely voitti Moskovan MM-kisojen keihäänheiton kymmenen sentin erolla Tero Pitkämäkeen, mutta sanoo Teron olleen paras heittäjä.

- Polveni on ollut kunnossa jo ennen Moskovaa, mutta valmistautumiseni oli todella huono. Olin yllättynyt kuinka hyvin pystyin heittämään, Vesely kertoi Yle Urheilulle.

- Tiesin, että kilpailu minulle on kiinni ensimmäisestä heitostani. Olin todella huolissani, että Tero heittää pitkälle viimeisillä heitoilla. Jopa odotin, että hän tekisi sen, koska hän oli mahtava sinä päivänä.

- Jos se olisi mahdollista, antaisin osan kultamitalistani Terolle. En halua sanoa, että hän oli paras, mutta hän teki parhaan shown ja parhaan sarjan.

Vesely ja Pitkämäki kohtaavat ensimmäisen kerran MM-kisojen jälkeen tänään Brysselissä. Kilpailussa on kovat panokset, koska molemmilla on vielä mahdollisuus voittaa Timanttiliigan kokonaiskilpailun pääpalkinto, 40 000 dollaria.

- Tämän päivän kisa on mielenkiintoinen Moskovan uusinta. Minulla on kovat paineet, koska kilpailemme Teron kanssa timanttiliigan kokonaiskilpailun voitosta. Tavoitteeni on vain olla kolmen parhaan joukossa. Odotan Teron voittavan, siis jos minä en voita, niin uskon Teron voittavan.

Vesely lopettaa kilpailukautensa Brysselissä pysyäkseen terveenä. Hän jatkaa harjoittelua kahden kuukauden tauon jälkeen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat