Pitkämäki: Oli hienoa saada revanssi Veselysta

Tero Pitkämäki voitti Brysselissä Timanttiliigan finaalin tuloksella 87,32, mutta jäi toiseksi kokonaiskilpailussa Vitezslav Veselyn jälkeen.

urheilu
Tero Pitkämäki kuvassa
Tomi Hänninen

- Olen kyllä tyytyväinen voittoon, sain vähän revanssia Moskovasta. Vesely heitti tosi hyvin, mutta näin päin kävi, että mä sain yhden hyvän heiton, Pitkämäki kertoi Yle Urheilulle.

- Tuloskin tyydyttää tälle päivälle, oli vähän tekniikan kanssa ongelmia ekoilla heitoilla, eikä tuulistakaan ollut apua. Oli sivutuulta suurimmaksi osaksi. Ajoituksen kanssa on ongelmia kun siirrytään tartanilta mondolle.

Suomalaiset keihäänheittäjät matkaavat lauantaiaamuna Brysselistä suoraan Tukholmaan Suomi-Ruotsi maaotteluun, jossa he heittävät sunnuntaina.

- Kyllä paukkuja riittää vielä sunnuntaille. Ei tunnu vielä kauhean väsyneeltä, mutta sen näkee sitten. Tosissaan pitää heittää ja kukistaa kaikki ruotsalaiset.

- Katsotaan jos on hyvä keli, niin kyllä minä hyvää tulostakin lähden heittämään. Kaikki kuusi heittoa lähden täysillä heittämään.

Timanttiliigan kokonaiskilpailun voittaja Vesely sanoi, että hänen on pakko heittää Pitkämäkeä vastaan jo ensimmäisellä hyvä tulos.

- En tiedä mikä siinä on, että heitän aina parhaan heiton ensimmäisellä. Tulisi liikaa paineita jos jättäisin sen myöhemmäksi, kun tiedän mihin Tero aina pystyy.

Kokonaiskilpailun voitosta Vesely sai 40000 dollaria.

Annimari Korte

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat