Suora

  • Elävä arkisto esittää

Tuohtunut Puputti: "Jokaisen pitää ottaa itseään palleista kiinni"

Henri Puputti kävi kierroksilla miesten Superpesiksen toisen finaalin jälkeen. Joukkueen pelin on muututtava yön aikana tai Sotkamoon on turha lähteä.

urheilu
Jussi Järvinen ja Antti Kuusisto
Str / Lehtikuva

Vimpelin Vedon Henri Puputti oli miesten Superpesiksen toisen finaalin jälkeen vihainen mies, kun Veto hävisi kotikentällään Jymylle tylyin lukemin 0-2 (0-2, 0-5).

Tulisieluista tähtipelaajaa korvensi etenkin Vedon heikko kaaripelaaminen, joka on ollut joukkueen murheenkryyni Jymyä vastaan jo pitkään.

- Montako finaaliottelua olemme hävinneet nyt putkeen täysin yhdestä ja samasta syystä? Joko me vaihdamme puoli joukkuetta tai opettelemme huutamaan vääriä, Puputti sanoi Yle Urheilulle.

- Me kuitenkin tiedämme milloin ne pitäisi huutaa. Meillä menee pohja sisäpelistä sillä ja tuo oli ihan E-poikapeliä tänään, hän jatkoi.

Jymyn lukkari Toni Kohonen onnistui lauantaina lautasen äärellä hyvin sekoittamaan Vedon sisäpelin ja konkari nappasi useamman kärpäsen ottelun aikana. Puputin mielestä Kohosen hyvyyden lisäksi kyse oli Vedon huonoudesta.

- Jos me teemme Kohosesta noin hyvän ja hän vielä tietää, että kaari on huono, niin osaahan hän sen käyttää. Kaikki kunnia hänelle, mutta tämä on ihan käsittämätöntä, Puputti manasi.

Turha edes lähteä Sotkamoon, jos peli ei muutu.

Henri Puputti

- Turha edes lähteä Sotkamoon, jos peli ei muutu. Yön aikana pitää tapahtua aika paljon asioita jokaisen pään sisällä henkilökohtaisesti. Mitään muuta ei tarvitse tapahtua.

Seuraava ottelu tulee nopeasti, kun alle 24 tunnin päästä pelataan jälleen. Puputin mielestä se on hyvä asia, jos joukkue saa yön aikana muutettua henkisen valmiustilansa.

- Jos emme tee näitä muutoksia, niin sitten se on ihan sama koska se peli on. Jokaisen pitää uskoa siihen hommaan.

- Minä siihen uskon, mutta nyt jokaisen pitää ottaa itseään palleista kiinni ja ruveta pelaamaan, Puputti latasi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat