Koponen paljasti löytyneen heittovireen salaisuuden

Susijengin hahmo sensaatiomaisessa Kreikka-voitossa oli Petteri Koponen, jonka heittopeli kulki kuin unelma. Salaisuutena saattoi olla yksi olut rantabaarissa sunnuntai-iltana.

Petteri Koponen oli ottelun hahmo Kreikka-ottelussa. Kuva: Lehtikuva

Petteri Koponen tuskaili Italiaa ja Venäjää vastaan heittopelinsä kanssa vastustajan tiukassa puolustuksessa, mutta korkki aukesi toden teolla Kreikkaa vastaan. Saldona 29 pistettä. 

- Tuntuu todella hyvältä, kun korkki aukesi. Olin eilen kaverin ja tyttöystävän kanssa rantabaarissa ja avasin korkin, eli otin yhden oluen. En tiedä oliko se juuri se juttu, mutta tänään heitto kulki ja tätä on odotettu. Nyt on mahtava tunnelma.

Koponen muistutti, että vastustajan kokoonpano vilisi Euroliigan tähtipelaajia

- Kreikka on loistava joukkue. Osoitimme taas, että jos meitä aliarvioidaan, niin kyllä me se homma aina hanskataan. Oli erittäin tärkeätä saada 2 pistettä mukaan jatkosarjaan.

Suomen ottelut jatkosarjassa alkavat torstaina. Siellä vastaan asettuu lisää lajin maailmantähtiä.

- Kyllä siellä kovia maita tulee vastaan. Etenkin kovia takamiehiä on tulossa, kuten esimerkiksi Ricky Rubio.

Koponen on Suomen joukkueessa merkitty mies, mikä on joka ottelussa näkynyt useampien puolustajien roikkumisessa iholla.

- Paljon pelejä tulee kauttani ja kyllä siinä meinaa turhautua, jos heitto ei kulje. Tänään peli kulki heti alusta saakka ja siitä tuli hyvä fiilis.