Suora

  • Ruumis matkalaukussa
  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut

Kiira Korpi kärsi valtavan takaiskun

Taitoluistelija Kiira Korven akillesjänteessä on havaittu repeämä. Vielä ei tiedetä, vaatiiko vamma leikkaushoitoa.

urheilu
Kiira Korpi kuvassa
Kiira Korpi kärsi ikävän takaiskun. Mikko Luukkaa

Taitoluistelija Kiira Korpi on kärsinyt jälleen takaiskun. Korpi joutuu jättämään ainakin alkukauden kilpailut väliin, koska hänen vasemman jalan akillesjänteessään on havaittu repeämä. Vielä ei tiedetä, vaatiiko vamma leikkaushoitoa.

Kaliforniassa kauteensa valmistautunut Korpi loukkaantui viime viikon harjoituksissaan. Korpi tunsi ponnistuksessaan voimakkaan vedon ja kipua vasemman jalan pohkeessa. Magneettikuvat paljastivat osittaisen repeämän vasemman jalan akillesjänteessä.

- Tietenkin tällainen tapaturmainen loukkaantuminen on aina shokki kenelle tahansa huippu-urheilijalle, etenkin kun kyseessä on olympiakausi. Vaihtoehtoina minulla on nyt joko vaipua epätoivoon tai pysyä mahdollisimman positiivisena. Valitsen jälkimmäisen. Tiedän olevani henkisesti erittäin vahva ja selviän tästäkin takaiskusta hyvien tukijoukkojeni avulla, Korpi sanoi tiedotteessaan.

Korpi saapuu pikimmiten Suomeen jatkotutkimuksiin ja kuntoutukseen. Korpi ei pääse mukaan syyskuun lopun olympiakarsintoihin Oberstdorfissa. Korven korvaa Juulia Turkkila.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat