Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n välierät

Marjamäki: Ilves kovin kohtaamistamme

Kärpät väsyi silmiin nähden otteluruuhkassa. Ilves vei neljännen voittonsa putkeen.

urheilu
Lauri Marjamäki.
Yle / Samu Lehtonen

Oulun Kärpät pelasi kolmannen ottelunsa neljän päivän sisään, kun pohjoisen joukkue koki 1-3-tappion kovakuntoisen Ilveksen kynsissä.

Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki jakoi tunnustusta Ilvekselle. Ruuhkan aiheuttaman väsymyksen taakse Marjamäki ei halunnut mennä.

- Ilves oli tänään erittäin hyvä. Eka erä oltiin vielä mukana, mutta sitten jäällä oli yksi joukkue, Marjamäki sanoi.

- Ilves liikkui paljon paremmin, liikutti kiekkoa paremmin ja pakotti meidät isoihin virheisiin. Kaikki kunnia Ilvekselle. Oli kovin joukkue, joka ollaan kohdattu. Oli raikasta tekemistä, krediitit sinne suuntaan, Marjamäki suitsutti vastustajaa.

Kärppien alkukausi on ollut vuoristorataa. Takana on nyt jo neljän ottelun tappioputki, vaikka pelit ovat pääosin olleet tiukkoja vääntöjä.

- Koutsi on aina huolissaan voitetaan tai hävitään. Kolme ensimmäistä voitettiin nyt on neljä hävitty. Pitkä on prosessi. Nämä on kasvun paikkoja joukkueelle ja meille kaikille.

Ilves otti neljännen perättäisen voiton. Päävalmentaja Tuomas Tuokkola myhäili toisen erän onnistumista.

- Olen tyytyväinen siitä, kuinka toiseen erään pystyimme lisäämään tempoa ja kontrollia pelaamiseen. Pakotimme Kärpät ahtaalle. Kärsivällisesti jatkoimme työtä, Tuokkola kiitteli.

- Kun pystymme luomaan paikkoja niin myös maaleja tulee. Palkinto tuli kolmannessa erässä. 53 peliä on jäljellä, joten ei tässä tuulettelemaan voi alkaa, Tuokkola muistutti.

Olli Ikäheimo
Tampere

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat