Myös salibandyä TV2:een - "Pakotan perheenkin katsomaan!"

Janne Tähkällä salibandyn seuraaminen on viime vuosina jäänyt ”liian vähälle”.

Janne Tähkä. Kuva: Yle

Yle Urheilu aloittaa laajan yhteistyön lentopallon, salibandyn, käsipallon, jääpallon ja koripallon lajiliittojen kanssa. Lokakuusta lähtien muun muassa salibandyä on nähtävissä suorana TV2:n Urheiluviikonloppu-lähetyksissä.

- Parhaaseen päivään ja valtakunnan kanavilta - kuulostaa äärimmäisen hyvältä. Pakotan perheenkin katsomaan! Tämä on salibandyssä niin jännittävä vuosi, että ehdottomasti aion seurata pelejä, entinen maajoukkuehyökkääjä Janne Tähkä hehkuttaa.

- Liian vähän on (viime vuosina) tullut seurattua. Toki katson tuloksia ja näin. Nyt kun alkaa näkyä, seuraan entistä tarkemmin. Seuraan paljon, mihin kukin siirtyy ja ketä junioreista on tulossa. Tänä vuonna on monta hyvää ja taitavaa junnua, ketä on hienoa seurata.

Salibandyliiga on viime vuosina ollut vahvasti kaksi edellistä mestaruutta voittaneen SPV:n ja SSV:n välinen taistelu. Tähkä povaa haastajaa alkavalle kaudelle Jyväskylästä.

- Siellä on aika paljon mielenkiintoisia asioita, mutta itse ainakin aion työntää silmäni tarkasti Happee-Seinäjoki-SSV-akselille. Miten Happeen nuoret, äärimmäisen taitavat kaverit pystyvät haastamaan näitä kahta isoa?