Suora

 • Jalkapallon naisten maaottelu: FIN - ISL
 • FIFAn jalkapallon naisten MM: CHN - ESP
 • FIFAn jalkapallon naisten MM: RSA - GER
 • Urheiluruutu
 • Jalkapallon naisten maaottelu Suomi - Islanti 17.6.
 • FIFAn jalkapallon naisten MM: NGA - FRA
 • FIFAn jalkapallon naisten MM: KOR - NOR
 • Urheiluruutu
 • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Kärppien voittoputki komistui - uusi huippuketju koossa

Tappioputkeen vajonnut Jokerit osoittautui pelkäksi suupalaksi hurmos-Kärpille lauantaina.

urheilu
Juhamatti Aaltonen kokosi tehot 1+4 Jokereita vastaan. 12.10.2013
Lehtikuva

Kärpillä oli alla neljä peräkkäistä voittoa maalierolla 17-4. Jokerit yritti hämmentää kotijoukkuetta vahvalla alun fyysisyydellä. Vieraat pääsivätkin johtoon Steve Mosesin maalilla. Isännät pääsivät kuitenkin avauserän loppupuolella peliin mukaan ja menivät ensimmäiselle erätauolle 2-1 -johdossa. Toisessa erässä Jokerit tippui Kärppien luisteluvauhdista. Jokerit kavensi 2-3:een ylivoimalla ajassa 22.45 . Ville Pokan 4-2-johtomaali 25.57 tuli riittävän nopeasti kavennuksen jälkeen, ettei vieras saanut uutta hurmosta päälle. Pokka (1+2) pelasi muutenkin hyvin.- Käännettiin nopeasti ja Piku (Viuhkola) näki minut toisesta aallosta hyvin. Vastakiekkoon oli helppo laukoa ja hienosti meni sisään. Pelattiin koko joukkueella tänään hyvin ja oltiin koko ajan kiekollisena vaarallisia, maisteli Pokka makeaa maaliaan. Kolmannessa erässä Kärpät pyöritti vahvalla luistelullaan kolme lisämaalia. Joukkueen kapteeni Lasse Kukkonenkin pääsi tekemään "kypärätempun" ajassa 54.42. Kaikki Kukkosen osumat syntyivät ylivoimalla.

 • Hyökkäyssuuntaan oltiin tänään vahvoja. Välillä tunne vei vähän liikaa ja vastustajakin pääsi turhan helposti tekemään maaleja.Jokereiden kanssa on aina kovaa vääntöä ja hyviä pelejä, niin tänäänkin Enpä ole tainnut kolmea maalia tehdä kuin joskus A-junioreissa, muisteli Kukkonen.
Kärpät löysi loppuunmyydyn (6614) yleisön edessä itselleen uuden huippuketjun. Ivan Huml (1+3) ja "Juhis" Aaltonen (1+3) intoutuivat kauden parhaisiin esityksiinsä Ben Maxwellin (1+2 ) johtamassa ketjussa.
 • Kerran pojat ehtivät tuolla kokoonpanolla harjoitella ja hienosti meni. Ne olivat tärkeitä onnistumisia etenkin Humlille ja Aaltoselle, hoksautti Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki.
Kärpät oli tänään hurjan tehokas ylivoimapelissään Kuudesta yrityksestä peräti viisi tuotti maalin. Niinpä Jokerikapteeni Ossi Väänänen moittikin omiaan alivoimapelistä.
 • Pelattiin huonoa alivoimaa. otettiin liikaa jäähyjä , joista osa tyhmiä. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja pelimme kehittyy vielä. Teemme kentällä paljon töitä ja jokainen tietää, että meillä on potentiaalia paljon parempaan. Hyvä, että saadaan nyt aikaa harjoitella ja vähän mietiskelläkin ennen seuraavaa peliä (HIFK), kommentoi Väänänen.
*Pekka Pietilä, Oulu *

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat