Suora

  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Miksi Ilves-kauppa peruuntui? - "Päätöksen perustelut ovat vahvat"

Seura vetäytyy liikesalaisuuden taakse. Marko Sjöblomin katsotaan ilmeisesti epäonnistuneen talouden vakauttamisessa ja kannattajien suosion voittamisessa.

urheilu

Ilveksen hallitus perustelee Marko Sjöblomin seurakauppojen esisopimuksen perumista muun muassa talouden heikolla hoidolla.

Tiedotteessa mainintaan, että "päätöksen perustelut ovat vahvat".

- Esisopimuksen allekirjoituksen jälkeiset tapahtumat, omistusjärjestelyn erittäin hidas eteneminen, Ilveksen talouden vakauttamiseen liittyvät tehdyt ja tekemättömät toimet, Ilveksen rahoitus, Ilveksen julkisuuskuva ja Ilveksen tärkeimmät kumppanuudet ovat keskeisimpiä taustatekijöitä päätökselle. Ilveksen hallitus on ottanut asiassa huomioon hyvin laajojen kannattajapiirien mielipiteet, Ilveksen tiedotteessa listataan perusteita.

Tiedotteessa mainitaan, että seura on perustamassa "strategiaryhmän Ilves-sydämellä toimivista kannattajista", jonka tehtävänä on selvittää uutta omistajapohjaa.

Tiedotteen mukaan "joukkueen hyvän urheilullisen menestyksen myötä Ilveksen taloudellinen tilanne on budjetoitua parempi eikä esisopimuksen purkamisella ole taloudellisia vaikutuksia Ilveksen toimintaan."

Hallituksen päätöksen takana on lähemmäs kolmekymmentä henkilöä, jotka listataan tiedotteessa. Joukossa ovat muun muassa pelaajalegendat Risto Jalo, Jyrki Lumme ja Lasse Oksanen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat