Hyppää sisältöön

Ranskan luotsi kehui Huuhkajia: "He olisivat ansainneet maalin"

Didier Deschampsin mukaan Suomi oli vaarallisimmillaan tauon molemmin puolin. Ranskalaisluotsi oli tyytyväinen suojattiensa tehokkuuteen.

Ranskan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps oli tiistai-illan MM-karsintaottelun jälkeen tyytyväinen tulokseen, mutta painotti, ettei voitto irronnut helpolla. Ranska kaatoi Pariisin illassa Suomen 3-0.

- Teimme kolme maalia ja meillä oli valtavasti paikkoja. Suomi kuitenkin aiheutti meille ajoittain vaikeuksia. Hekin loivat pari kolme maalintekopaikkaa, erityisesti juuri ennen taukoa ja toisen puoliajan alussa, Deschamps kehui Yle Urheilun haastattelussa.

Tämä oli erilainen ottelu kuin aikasemmat, koska tänään hallitsimme useita pelin osa-alueita. Suomikin on laadukas joukkue.

Didier Deschamps

- He olisivat ansainneet maalin, mutta mekin olisimme voineet onnistua paljon useammin. Tämä oli erilainen ottelu kuin aikasemmat, koska tänään hallitsimme useita pelin osa-alueita. Suomikin on laadukas joukkue, hän jatkoi.

Ranskan MM-paikan tavoittelu ensi kesänä Brasiliassa pelattaviin kisoihin jatkuu jatkokarsinnoissa marraskuussa. Ranska lähtee jatkopeleihin vakuuttavassa vireessä, sillä joukkue on viimeistellyt kahdessa viime ottelussa yhteensä yhdeksän täysosumaa.

- Meillä oli pitkä maaliton jakso ja nyt teimme kuusi maalia Australiaa vastaan ja tänään kolme. Se on tärkeää sekä itseluottamukselle että ranskalaiselle yleisölle, koska tarvitsemme heitä, Deschamps totesi.

.
.