Hyppää sisältöön

"En jännitä Barcelonaa enempää kuin sunnuntain Chievo-peliä"

AC Milanin päävalmentaja Massimiliano Allegri haluaa nähdä keskiviikon Mestarien liigan ottelussa rohkeaa pelaamista.

Kuva: EPA

AC Milan lähtee keskiviikon Mestarien liiga -otteluun Barcelonan Nou Campille 1-1-kotitasapelin jälkeen.

Joukkue on H-lohkon toisena viidellä pisteellä ja se kohtaa vielä sekä Celticin että Ajaxin, jotka pitävät lohkon perää.

Päävalmentaja Massimiliano Allegri haluaa nähdä joukkueensa pelaavan rennon rohkeasti ja näyttää itse esimerkkiä.

- En jännitä ottelua Barcelonaa vastaan enempää kuin sunnuntain Chievo-peliä. En yleensäkään jännitä otteluita, Allegri sanoo Gazzetta dello Sportin haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

Chievo Veronan riveissä pelaa Suomen maajoukkueen Perparim Hetemaj, joka on ollut avauksessa kahdeksassa ottelussa.

Liigassa joukkueen peli on kangerrellut: milanolaiset ovat tällä hetkellä sijalla 11. Viime viikonvaihteessa Fiorentiina oli kotonaan vahvempi 2-0.

- Tulos riippuu monesta asiasta ja tällä hetkellä monet asiat eivät mene kovin hyvin.

Joukkue on kärsinyt monista loukkaantumisista. Esimerkiksi ykkösvahti Christian Abbiati on ollut sivussa peleistä, mutta palaa tolppien väliin Barcelonaa vastaan.

- Kaka ja Robinho ovat kunnossa, viimeksi he pelasivat hyvin. Balotelli? Lauantaina hän pelasi oikein yhtä rikettä lukuun ottamatta. Hänkin voi vielä parantaa, Allegri sanoi.

Päävalmentaja antaa jopa yllättävää arvostusta vastustajan suuntaan. Allegrin mukaan Barcelonan tyyliä pelata on vaikea kritisoida.

- Pelaavatko he monotonisesti? Se tuo heille aina voiton. Barcelonalla on huipputeknisiä pelaajia, jotka ovat hyviä pienessä tilassa ja pitämään palloa.