Palander kertoo haluistaan palata radalle: "Ehdinkö vielä Sotshiin, jos nyt alan treenaamaan?"

Urheilukatu 2 pääsee sunnuntaina vierailemaan Kalle Palanderin tiluksilla Virossa.

Kuva: Yle

Sunnuntaina juhlitaan isänpäivää ja myös Urheilukatu 2 -ohjelmassa sivutaan aihetta. Toimittaja Kaj Kunnas pääsi vierailemaan Viron upeissa maisemissa Kalle Palanderin nykyisen kodin, vanhan kartanon tiluksilla.

Entinen alppitähtemme avasi ovet kotiinsa, jossa temmeltävät Kallen ja vaimo Riina-Maijan lisäksi lapset Oda-Sofia, sekä kaksoset Romeo ja Mona-Lisa. Alppihiihtäjän ura ja matkustaminen on vaihtunut Palanderin elämässä vanhan kartanon kunnostamiseen ja perhe-elämään.

Kunnas ja Palander pysähtyvät keskustelemaan myös vaikeistakin asioista. Isyys ja oman isän poismeno ovat jutunaiheina, kuten myös huippu-urheilu, ja se, kuinka vaikea siitä elämäntavasta oli luopua.

- Vielä kaksi kuukautta sitten pohdin, että voinko vielä tehdä comebackin. Ehdinkö vielä Sotshiin, jos nyt alan treenaamaan? Sitten vielä Vailin MM-kisat puolentoista vuoden päästä houkuttelivat. Se ei vaan ole realistista millään tavalla enää. Olen kyllä oikeasti vääntänyt ja kääntänyt tämän lopettamiseni kanssa pitkän aikaa, Palander sanoo.

Testiryhmässä otetaan osumaa värikuulakentällä! Akira Ahola kokeilee siis paintballia, ja tapaa lajin huippuja. Miten paintballia voi harrastaa SM-tasolla?

Riikka Smolander puolestaan pääsi Tapio Liinojan kanssa koristreeneihin, ja hallilta löytyi myös muita tuttuja kasvoja!

Katso Urheilukatu 2 sunnuntaina 10.11. klo 19.05 TV2-kanavalla.