Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilukierros

Pilkku epäonnistui – seurajohto pahoinpiteli ja uhkasi tappaa

Perulaista jalkapalloa ravistelee järkyttävä skandaali.

urheilu
Jalkapallo.
EPA

Martin Dall’Orso epäonnistui rangaistuspotkussa ja hänen seuransa Union Fuerza Minera tippui jatkosta Perun cupissa. Mokan seurauksena 26-vuotiasta pelaajaa uhkailtiin pistoolilla ja hänet pahoinpideltiin vakavasti. Asiasta uutisoi Aftonbladet. (siirryt toiseen palveluun)

Ottelun jälkeen Dall’Orso joukkuekavereineen istuivat bussissa, kun vihaiset kannattajat ja seurajohtajat rynnistivät bussiin sisälle.

- He uhkasivat tappaa isäni. Omar Sucasaire (seuran omistajan veli) veti pistoolin esiin ja löi sillä minua päähän. Hyökkäyksen takana ovat Sucasairen veljekset Serapio ja Ramiro, joista edellinen on seuran puheenjohtaja ja jälkimmäinen varapuheenjohtaja, Dall’Orso kertoi perulaiselle El Comercio-lehdelle (siirryt toiseen palveluun).

- Hän painoi pistoolin isäni rintaa vasten ja sanoi: ”Sinä kuolet, koska olet eliminoinut joukkueeni”. Minua potkittiiin ja lyötiin ja tyttöystäväni potkittiin lattialle. Jos valmentajamme Vasquez ei olisi tullut väliin, meille olisi käynyt vielä pahemmin.

Dall’Orso vierailee tänään Perun jalkapalloliiton luona. Hänen tavoitteensa on saada seura kilpailukieltoon ja lakkautetuksi.

- Me haluamme, että tämä joukkue katoaa niin, että nämä ihmiset eivät voi enää toimia jalkapallon parissa. Haluamme saada oikeutta, Dall’Orso kertoi.

Dall’Orso liittyi seuraan tämän kauden alussa. Mies katuu päätöstä nyt.

- En tiennyt, että rikolliset johtavat seuraa.

Lähteet: Aftonbladet

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat