Cage 24: Show-mies Amirkhanin ilta päättyi pettymykseen

Suuren show’n saattelemana kehään saapunut Makwan Amirkhani taipui Adam Wardin käsittelyssä Turun Logomossa järjestettävässä Cage 24 -vapaaotteluillassa.

Makwan Amirkhani (Arkistokuva) Kuva: YLE / Rami Kolehmainen

Makwan Amirkhanin kovat puheet eivät realisoituneet Turun Logomon Cage 24 -vapaaotteluillassa, kun Adam Ward nappasi voiton suomalaisesta täyden ajan jälkeen kaikin tuomariäänin.

Amirkhanin puheet ennen ottelua olivat kovat ja turkulaisottelija saapui kehään komean show’n saattelemana, kun rap-artisti Musta Barbaari esitti hittinsä ”Salil eka, salil vika” sisääntulokappaleena. Myös TV-kasvo Arman Alizad oli saattamassa turkulaisottelijaa kehään.

Itse ottelusta ei tullut kuitenkaan Amirkhanin lupaamaa show’ta, sillä yhdysvaltalaisvastustaja Ward oli ottelussa niskan päällä ja hallitsi ottelua kauttaaltaan. Amirkhani haki jalkalukoilla lopetusta useampaan otteeseen, mutta Ward pystyi kerta toisensa jälkeen puolustamaan uhkaavat tilanteet.

Amirkhani ei pystynyt muuttamaan pelisuunnitelmaansa ja Ward nappasi lopulta varsin selkeän voiton kaikin tuomariäänin. Yhdysvaltalainen oli syystäkin tyytyväinen omaan esitykseensä.

- Katselin hänen videoitaan etukäteen ja tiesin hänen heelhookiensa olevan pahoja. Hän yritti niitä viisi tai kuusi kerta ja kerran nilkkani hieman poksahti, mutta en luovuttanut. Huomenna se varmaan tosin on kipeä, mutta sitä ennen juhlitaan, iloinen Ward sanoi murtuneen Amirkhanin poistuessa jo pukuhuoneeseen.

Kuuntele lähetystä Yle Puheessa