Suora

  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Urheiluruutu
  • Yleisurheilun GP
  • Koripallomaaottelu Suomi - Venäjä
  • Stella Hagelstam haluaa olympiaratsastajaksi ja tehdä edesmenneen äitinsä ylpeäksi
  • Urheiluruutu
  • Koripallomaaottelu Suomi - Venäjä

Liverpool-pelaaja hölmöili - yli 150 000 euron auto mutalammikkoon

Derby Coutyssa lainalla oleva Liverpool-pelaaja Andre Wisdom joutui valmistautumaan lauantaiseen otteluun normaalista poikkeavalla tavalla

urheilu
Andre Wisdom, Liverpool
EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni Andre Wisdom eksyi perjantai-iltana yli 150 000 euron arvoisella autollaan hoitamattomalle maantielle, kun navigaattori teki topparille pienen tenän.

Wisdom onnistui ajamaan Porschensa isoon mutalammikkoon. Auto jäi jumiin ja tämän jälkeen englantilainen joutui kävelemään lähes viiden kilometrin matkan takaisin päätielle.

Liverpoolin omistama puolustaja pelaa tällä hetkellä lainalla Mestaruussarjan Derby Countyssa. Derbyn tiedottajan mukaan kommellus johtui siitä, että navigaattori oli ohjannut Wisdomin syrjäseuduille.

- Andre oli käymässä paikallisessa kaupassa matkalla lauantain peliin Sheffield Wednesdayta vastaan. Hän on uusi täällä, eikä hän tunne seutua. Hän asetti navigaattoriinsa kotistadionimme postinumeron, tiedottaja kertoi Expressille.

- Navigaattori ohjasi hänet ajamaan vähemmän perinteistä reittiä, olosuhteet olivat huonot ja lopulta hänen autonsa jäi jumiin.

Auton löysi paikallinen maastopyöräilijä Pete Irons, joka oli ihmeissään siitä, miten Wisdom oli päätynyt kyseiseen paikkaan.

- Päästäkseen tuohon paikkaan hänen on ollut pakko tulla läpi vastaavanlaisista mutalammikoista. Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä hän on ajatellut, Irons kertoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat