Hyppää sisältöön

Captain's Ball Göran Enckelmanille

Pitkään jalkapallon parissa toiminut Göran Enckelman pokkasi 12. kerran jaetun Captain's Ball -palkinnon.

Göran Enckelman. Kuva: Lehtikuva

Göran Enckelman otti vastaan jalkapallokauden 2013 päätösgaalassa maanantaina Helsingissä jaetun Captain's Ball -palkinnon.

Captain's Ball on Palloliiton ja Veikkausliigan erikoispalkinto erityisen positiivisesta ja merkittävästä suomalaisen jalkapalloilun eteen tehdystä työstä.

Enckelman on toiminut pelaajauransa jälkeen muun muassa valmennus- ja järjestötehtävissä. Eläkkeelle siirtyvä entinen maalivahti on viimeksi toiminut Eerikkilän Urheiluopiston rehtorina.

- Vuoden 2013 Captains Ball-voittaja hakee monipuolisessa jalkapallourassaan vertaistaan, palkintoraadin puheenjohtaja Jari Litmanen kertoo.

- Palkinto ei tule osaamisesta vain yhdellä tai edes kahdella jalkapalloilun osa-alueella, näitä on paljon enemmän. Mutta tärkein ja merkittävin seikka on voittajan rakkaus lajiin ja halu olla kehittämässä lajia – aivan kuten tämän vuoden voittaja on tehnyt käytännössä koko elämänsä ajan.

Palkinto jaettiin nyt 12. kerran. Aiempiin palkittuihin lukeutuvat muun muassa Litmanen, Aulis Rytkönen ja Pekka Hämäläinen.

.
.