Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu

Ravintolan avannut Selänne: Tulen olemaan lätkän parissa jatkossakin

Teemu Selänne on juuri avannut ravintolan suurelle yleisölle Laguna Beachille. Viimeistä kauttansa pelaava Selänne aikoo olla pelaajauransa jälkeen tekemisissä jääkiekon kanssa.

urheilu
Teemu Selänne.
EPA

Anaheim Ducksin jääkiekon NHL-joukkueessa pelaava Teemu Selänne lopettaa pelaajauransa tämän kauden jälkeen. Ravintolan juuri avannut Selänne kertoi Yle Urheilulle, että hän aikoo kuitenkin jatkaa jääkiekon parissa, sillä hänellä on vielä paljon annettavaa lätkälle.

- Kyllä tässä mennään ihan tilanteen mukaan. Ihan vaan ei voi lokoilla, arjessa pitää olla kiintopisteitä. Tulen olemaan lätkän parissa jatkossakin. Uskon, että minulla on paljon annettavaa jatkossakin jääkiekolle. Nyt ajatukset ovat kuitenkin tässä kaudessa ja jääkiekossa, Selänne selvitti Yle Urheilulle.

Pelaajauran jälkeen Selänteellä riittää varmasti tekemistä myös hänen juuri avaamassaan ravintolassa (Selänne Steak Tavern), joka sijaitsee Laguna Beachillä. Laguna Beach sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Anaheimista.

- Se on ollut kiva projekti. Ravintola on vihdoinkin sitten auki. Siitä juuri sen näköinen kuin halusimme, Selänne iloitsi.

Onko ruoka hyvää?

- Totta kai on. Käykää katsomassa, Selänne nauroi.

Selänne jää pelaajauransa jälkeen todennäköisesti asumaan Yhdysvaltoihin. Selänne ei kuitenkaan sulje täysin mahdollisuutta muuttaa takaisin Suomeen.

- Turha sanoa mitään lopullista, mutta kyllä meidän elämä täällä (Anaheimissa) pyörii tällä hetkellä. Se on toiminut hyvin, että talvet täällä ja kesät Suomessa. Sitä ei tiedä, mitä kaikkea uran jälkeen tulee eteen. On turha lähteä miettimään liian pitkälle.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat