Express Duo jahtaa voittoa Seinäjoen Toto75:ltä

Suurkilpailut seuraavat toisiaan Seinäjoen huipputasokkaalla Toto75-kierroksella. Kolmevuotiaiden Kasvattajakruunu-finaaleissa voittaja kuittaa peräti 20 000 euroa.

Neljäntenä kohteena ravattavan tammojen finaalin selvä suosikki on Pekka Korven valmennustallin Arctic Exellence, jota ohjastaa Antti Teivainen.

Tamma ei vakuuttanut karsinnassa, joten huiman lähtönopeuden omaava Zulu Hoss ja paljon viime sijoituksiaan parempi Moonlight Love ovat aivan mahdollisia voittajia. Peliprosenttien valossa Hannu Torvisen ohjastama Moonlight Love on kiehtova varma.

Myös oriiden ja ruunien puolella suosikki tulee Korven tallista.

Kriteriumin sankari, Kymenlaakso-ajon voittaja, SE-ori Express Duo on tasaisen kierroksen pelatuin hevonen. Mikäli ori kykenee kiihdytyksessä pitämään ulkopuolellaan sekä Greenleaf Slimin että katapultin lailla kiihtyvän Cauldron Webin, ovat muut helisemässä.

Oletettavaa on, että finaalissa Hannu-Pekka Korpi satsaa kiihdytykseen, toisin kuin karsinnassa. Huiman luokan omaava ori on korkeasta peliosuudestaan huolimatta kierroksen parhaita varmaehdokkaita.

Vihje on seuraavanlainen:

I 8 Boker, 4 Hullumies, 6 Köppinen, 3 Metkutus

II 6 Green Pepper, 7 Goal Ribb, 1 Rockabilly Ace, 5 Funny Farm

III 8 Combat Boko, 1 Hillbilly Hilda, 4 Make Me Happy, 3 Lictor

IV 9 Moonlight Love

V 10 Zeus, 9 Tuli-Ritari, 6 Vihte, 7 Vixen

VI 1 Express Duo

VII 10 El Sueco, 6 Pitch Command, 1 Felix Pro

Ravisuoran Lämmitys lauantaina kakkosella klo 14.50 ja ratkaisut tuttuun tyyliin klo 18.15.