Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Kärpät ei taivu - "Sekava peli, mutta onneksi tultiin ulos voittajina"

Kärpät lisäsi perättäisten voittojensa määrää kuuteentoista voitettuaan kotihallissaan Rauman Lukon 7-4.

urheilu
lasse kukkonen
Tomi Hänninen

Isännät ottivat avauserässä vahvan otteen johtamalla ensimmäisellä erätauolla 3-1. Lukko oli kuitenkin sinnikäs vastus. Se ei luovuttanut, vaan ajoi sitkeästi hyvän ylivoimapelinsä turvin isäntiä takaa. Lukko teki kolme ylivoimamaalia

Lukon riveissä pelannut pitkäaikainen Kärppien ex-kapteeni Ilkka Mikkola otettiin mahtavasti vastaan entisessä kotihallissaan.

"Ilu" selvästi nautti runsaasta peliajasta ja oli myös tehokas toimien syöttäjänä peräti kolmessa vierasmaalissa.

Kärpistä nousi tänään uudelle tasolle kaksi upeaa maalia viivalta pommittanut Atte Ohtamaa. Kolmaskin maali oli lähellä, mutta putki esti sen.

-. Hyvät maskit oli, joten helppoa oli pommittaa. Maalintekijä olisi tehnyt sen kolmannenkin, hersytteli iloinen Ohtamaa.

Lukon päävalmentaja Risto Dufva oli vieraiden kiireisistä ainoa, joka ehti lyhyeen kommenttiin:

- Erikoinen peli, paljon maaleja. Ilkka Mikkolalta hieno peli. Hän on mukava poika. Maalivahdin vaihdolla haettiin enemmän koppeja . Siinä Dufvan tiivistys illasta.

Lehtoselle 500 täyteen

Kärppien puolustajalle Mikko Lehtoselle tuli illan pelissä 500 liigakamppailua täyteen. Nuo kaikki pelit on "Lelu" pelannut Kärpissä. Kuluvalla kaudella Lehtosella on jäänyt runsaasti pelejä väliin nivusvaivan vuoksi. Nyt mies on taas pelikunnossa.

- Vähän erikoinen ja vaikea peli tänään. Alivoima oli nyt huono. Oma peli paranee hiljalleen ja on jo mukavalla tasolla. Omassa päässä on vielä tekemistä. Meillä on nyt tasapainoinen joukkue. Paljon pieniä tekoja ja laatua tekemisissä. Erityisesti peliin valmistautumista korostetaan, summasi juhlapelissään syöttöpisteen saalistanut Lehtonen.

Juhopekka Pietilä, Oulu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat