Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheilustudio
  • Cortina d'Ampezzo, naisten syöksylasku

Jesse Saarinen: Välillä pitää Bornalta pyytää kiekkoa lainaksi

Viime peleissä kelvollisesti esiintynyt HPK saa illalla vastaansa seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa taapertavan Porin Ässät. Tappioiden lisäksi vieraita painavat loukkaantumiset.

urheilu
jesse saarinen
Jesse Saarisen peli kulkee kakkosketjussa, kunhan Rendulic malttaa lainata välillä pelivälinettä.Tomi Hänninen

Valmentajavaihdoksen jälkeen HPK on voittanut pelejä enemmän kuin hävinnyt. Nyt tosin alla on vierastappio Lukolle, kun Raumalla ottelu lähti Pallokerholta nihkeästi käyntiin. Virheistä on opittu ja ritarihyökkääjä Jesse Saarinen vakuutti aamujäiden jälkeen joukkueensa olevan valmiina, kun kiekko illalla putoaa jäähän.

- Kaikki on valmista. Itselläni homma menee siten, että nyt aamutreenien jälkeen kevyt jumppa, sitten ruokailu ja pienet päiväunet päälle. Pari kuppia kahvia ja valmistautuminen illan otteluun. Fyysisesti tässä ei ihmeitä tehdä, mutta etenkin henkisesti on oltava valmiina pelaamaan.

”Kertsin” tulo piristi pelaamista

Hämeenlinnalaislähtöinen Antti Kerälä saapui KalPasta Pallokerhoon marraskuun alussa ja melko nopeasti syntyi ketju Saarinen – Kerälä – Rendulic. Saarinen kehuu vuolaasti Kerälän saapumista joukkueeseen.

- Ketju syntyi heti ja samalla saimme juonikkuutta pelaamiseemme. ”Kertsi” rytmittää ja syöttelee hyvin. Kiekot tulee lapaan vauhdissa. Borna puolestaan pelaa tällä hetkellä kovalla itseluottamuksella ja joskus pitää vähän toppuutella ja samalla myös pyytää lainaamaan kiekkoja, naurahtaa Saarinen.

Maalipaikkoja riittää

Kakkosketjussa pelaavan Saarisen mielestä, ketjun peli kulkee, mutta maaleja voisi tulla enemmän. Maalipaikkoja on ollut riittävästi, mutta maalinteko on niin pienestä kiinni. Omalla kohdalla vetoja on saatava enemmän aikaiseksi ja maalia kohti, niin maalimäärä voi lisääntyä, päättää Saarinen.

Suosittelemme

Tuoreimmat