Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jokerit vahvisti: Westerlund ensi kauden päävalmentaja

Erkka Westerlund on Jokerien ensi kauden päävalmentaja. Seura kertoo asiasta YouTube-videollaan.

urheilu
Erkka Westerlund.
Lehtikuva

Ensi kaudella KHL:ään SM-liigasta siirtyvä Helsingin Jokerit kertoi keskiviikkona, että Erkka Westerlund palaa joukkueen peräsimeen ensi kaudeksi.

Joukkueen GM Jari Kurri vahvisti Westerlundin kaksivuotisen sopimuksen seuran YouTube-sivustolla julkaistussa joulukalenterissa. Valmennusryhmässä jatkavat Hannu Virta sekä Markus Ketterer. Uutena miehenä mukaan tulee Kalle Kaskinen.

- Olen todellakin tyytyväinen, että saimme kovan luokan valmentajan tähän seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Erkka palaa jokeriuniformuun ja on kokenut ja hyvä valmentaja, Kurri sanoo videolla.

- Minulla on kokemusta hänestä monen vuoden ajalta maajoukkueesta ja tunnen hänen tapansa toimia. Onneksi prosessi meni hyvin ja nopeasti. Hyviä vaihtoehtoja löytyi ja paljon mielenkiintoa, eli positiivinen tilanne oli siltä osin, hän jatkaa.

Kurrin mukaan Westerlundin kokemus kansainväliseltä tasolta oli yksi avaintekijöistä hänen valinnassaan.

- Me lähdemme haasteelliseen maailmaan ja liigaan. Erkalla on monen vuoden kokemus kansainväliseltä tasolta. KHL-kuviossa hän ei ole ollut mukana, mutta me näemme sen kaikille haasteena. Erkan kanssa menemme hyvin samalla aaltopituudella, ja hänen kokemuksensa on aivan uskomaton, Kurri kertoo.

Suosittelemme

Tuoreimmat