Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

KTP-fanit juhlivat seurojen fuusiota - "Tätä on odotettu jo 13 vuotta"

KTP-fanit haluavat ottaa uutisesta kaiken ilon irti ja pitävät Kotkan kauppatorilla juhlat kello 19.27.

urheilu

Kotkalaisten jalkapallofanien pitkä odotus palkittiin, kun kotkalaisseurat FC KooTeePee ja KTP päättivät laittaa hynttyyt yhteen. KTP-fanit haluavat ottaa uutisesta kaiken ilon irti ja pitävät Kotkan kauppatorilla juhlat kello 19.27.

Kellonaika selittyy sillä, että Kotkan Työväen Palloilijat ry on perustettu vuonna 1927. Pitkään kotkalaisjoukkueiden kannattajina toimineet Pasi Leppänen ja Esa Kuparinen osaavat iloita yhdistymisestä.

- Viimeinkin tämä tapahtuu. Tätä on odotettu jo 13 vuotta. Nyt voimme keskittyä pelaamiseen ja yhden seuran kannattamiseen. Se varmasti näkyy yleisömäärissäkin ja puheet vokaaleista ja ry:istä loppuvat. Seura saa nyt parhaat kotkalaiset pelaajat taakseen, Leppänen iloitsee.

- Aivan loistavat fiilikset, sillä onhan tätä odotettu. Toivottavasti tämän myötä saadaan uutta potkua ensi kaudelle ja saadaan Arto Tolsa -areena jälleen vastustajan painajaiseksi, jota se aikoinaan oli. Yhdistymisellä on varmasti vaikutusta myös yleisömääriin, jotka ovat olleet viime vuosina jopa huolestuttavia, Kuparinen säestää.

Torijuhlassa on tarkoitus tarjota kaikille osallistuneille kuohujuomaa. Paikan päälle odotetaan saapuvaksi varovaisten arvioiden mukaan 60–70 henkilöä, mutta optimistimmat veikkaukset menevät yli 200 fanin.

- Totta kai pitää mennä paikan päälle juhlimaan. Seuraava nousujuhla onkin sitten liiganousu, Kuparinen täräyttää.

- Tänään ei vielä tätä hirveän isosti juhlita, sillä ainakin itselläni on huomenna työpäivä. Tiedän kyllä kavereita, jotka ovat pyytäneet huomisen vapaapäiväksi. Torilta ei ainakaan kuohujuoma tule loppumaan kesken, Leppänen vakuuttaa.

Kimmo Muttilainen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat