Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Jääkiekkokierros
  • Suomen Urheilugaala
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Olympiakosille kolme rangaistuspotkua, Anderlechtille kolme ulosajoa

Olympiakos kaatoi Anderlechtin 3-1 ja marssi PSG:n vanavedessä Mestarien liigan pudotuspeleihin. Peräti kolme Anderlecht-pelaajaa poistettiin kentältä.

urheilu
Leverkusen-pelaajat juhlivat
Olympiakos-pelaajat juhlivat.AFP / Lehtikuva

Olympiakos kellisti tiistain kotiottelussaan Anderlechtin 3-1 ja selviytyi jalkapallon Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon ensimmäisen kerran sitten kauden 2009-2010.

Javier Saviola teki Olympiakosille kaksi maalia, ja Alejandro Dominguez kaunisteli lukemia lisäajalla rangaistuspotkusta. Anderlechtin osumasta vastasi Sacha Kljestan.

Kotijoukkueelle tuomittiin kaksi muutakin rangaistuspotkua, mutta Anderlecht-vahti Silvio Proto torjui Saviolan ja Vladimir Weissin kudit.

Proto poistettiin kentältä lisäajan rikkeensä jälkeen. Anderlecht päätti ottelun kahdeksalla miehellä, sillä Cheikhou Kouyate ja Fabrice N'Sakala olivat saaneet punaisen kortin jo aiemmin toisella puoliajalla.

Kaikki tuntuu suuremmalta Mestarien liigassa: maalinteko, voitto ja juhlat. Siksi tämä on mahtava hetki.

Javier Saviola

- Kova työ vei meidät jatkoon. Kaikki tuntuu suuremmalta Mestarien liigassa: maalinteko, voitto ja juhlat. Siksi tämä on mahtava hetki, iloitsi Saviola.

- Olemme pelanneet loistavasti näissä kuudessa pelissä. Sanon aina tämän ja todella tarkoitan sitä. Kunnia tästä voitosta kuuluu pelaajilleni, säesti päävalmentaja Michel.

Benfica löi varamiehisen Paris Saint-Germainin 2-1 Liman ja Nicolas Gaitanin maaleilla, mutta se ei riittänyt lissabonilaisille.

Lohkovoiton jo aiemmin varmistanut PSG keräsi yhteensä 13 pistettä. Olympiakos ja Benfica päätyivät kymmeneen pisteeseen, mutta kreikkalaiset olivat parempia keskinäisissä kohtaamisissa.

PSG

6

4

1

1

16-5

13

Olympiakos

6

3

1

2

10-8

10

Benfica

6

3

1

2

8-8

10

Anderlecht

6

0

1

5

4-17

1

Lähteet: AP

Suosittelemme

Tuoreimmat