Suora

  • Urheilukierros
  • Boulderoinnin SM-kisat
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - CHN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - JPN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Huikea Kärppä-molari taas nollapeliin - "Emme olleet parhaimmillamme"

Bluesin urhea taistelu Raksilassa ei kantanut pisteille asti, kun Kärppien mainio molari Jussi Rynnäs merkkautti nimiinsä jo kauden kahdeksannen nollapelinsä.

urheilu
jussi rynnäs
Tomi Hänninen

Blues oli selvästi satsannut alkuun. Kärpillä olikin vaikeuksia saada luistimiaan vauhtiin. Vieraat puolustivat tiiviisti, myös alivoimalla. Isäntien parhaat maalipaikat avauserässä olivat Joonas Donskoilla ja Julius Junttilalla. Lars Volden torjui kuitenkin vakuuttavasti. Niin avauserä jäi maalittomaksi.

Toisessa erässä syntyi jo avoimempia maalipaikkoja molemmille. Kummatkin maalivahdit Volden ja Rynnäs torjuivat hyvin.Toisessa erässä ei kuitenkaan jääty maaleitta. Kärppien paras maalintekijä Joonas Kemppainen oli ensimmäisenä irtokiekossa ja laukoi komeasti ranteella yläputken kautta 1-0 ajassa 38.09. Pelin ensimmäinen maali toi Kemppaiselle maaleja jo tusinan täyteen tälle kaudelle.

- Tulin vaihdosta, kun pojat karvasivat hyvin. Yhtäkkiä kiekko oli siinä. Päätin ampua ylös ja sinne meni. Tulosta on tullu koko kentällisellä. Viime aikoina tosin on menny vähän näpräämiseksi. Jatkossa pitää saada lisää kiimaa ja suoraviivaisuutta.

- Lähden maajoukkuepeleihin hyvillä mielin. Hyvin kai se syksy on menny, kun sinne pääsi. Mukava mitata tasoa kansainvälisissä peleissä, tuumi vaatimattomasti Kärppien ykköspyssyksi kohonnut Joonas Kemppainen. Kolmannessa erässä Kärpät piti Bluesin pois huippupaikoilta.

Julius Junttila ohjasi loppuluvut 2-0:aan tyhjiin ajassa 58.40. Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäkeä tyydytti voitto.

  • Vähän vaikea oli päästä pelirytmiin. Paikkoja oli, mutta oli myös huolimattomuutta. Blues puolusti myös maalinedustansa vahvasti. Hyvää oli se, että ei tuskauduttu. Sitten pelattiin taas viisaasti kolmas erä. Joukkue sitoutui puolustamaan. Pidettiin Blues ainoastaan kahdessa huippupaikassa koko pelissä.

- Ollaan pelattu erinomainen syyskausi. Kyllä nyt on kinkut ansaittu. Erityisen tyytyväinen olen meidän nuorten puolustajien kehittymiseen, summasi Marjamäki syyskauden.

Blues taisteli miehekkäästi Miehekkäästi taistellut Blues jäi pelistä ilman palkintoa. Se harmitti myös päävalmentaja Jyrki Ahoa.

  • Tappioon ei voi olla tyytyväinen. Silti pelattiin monin osin hyvin. Pidettiin Kärpät pois maalilta. Ensimmäinen ja kolmas erä olivat meiltä hyviä. Harmittaa ettei saatu tasoitusta, kommentoi Aho.

Yksi pääsyy Bluesin maalittomuuteen oli yhdeksännen nollapelinsä pelannut Kärppien maalivahti Jussi Rynnäs. Hän ei pitänyt kuitenkaan peliä maalivahdin kannalta vaikeana.

  • Hyvä fiilis. Ei siinä pahoja paikkoja ollut Vain kaksi pahempaa tilannetta. Joukkue sitoutui puolustamaan niin loistavasti, että siinä oli maalivahdin helppo pelata. Ei me ihan parhaimmillaan oltu. Potentiaalia on paljon parempaan, pohti Rynnäs
Pekka Pietilä, Oulu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat