Suora

  • Knock out sprint
  • Huuhkajaviisut

Mestarien liigan arvonta tänään - katso joukkueiden mahdolliset vastustajat

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvotaan Nyonissa kello 13.00 alkaen. Sami Hyypiän Leverkusenille on luvassa kova vastustaja.

urheilu
Mestarien liigan logo kuvassa

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparit arvotaan tänään kello 13.00 Suomen aikaa Nyonissa. Arvonnassa on mukana 16 joukkuetta, joista seitsemän on aiemmin voittanut Euroopan cupin tai Mestarien liigan.

Arvonnan suorittavat Euroopan jalkapalloliiton (Uefa) edustajat Gianni Infantino ja Giorgio Marchetti. Avustajana toimii entinen huippupelaaja Luis Figo.

Jokainen lohkovoittaja saa vastaansa jonkin toisen lohkon kakkosen. Samasta maasta tulevia joukkueita ei arvota vastakkain.

Leverkusen voi kohdata Real Madridin tai Barcelonan

Kaikki neljä saksalaisjoukkuetta selvittivät tiensä neljännesvälieriin. Niiden joukossa ovat hallitseva mestari Bayern München ja sen viime kevään finaalivastustaja Dortmund.

Sami Hyypiän valmentama Leverkusen päätyi A-lohkossa kakkoseksi ja saa kovan vastustajan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat Real Madrid, PSG, Chelsea, Atletico Madrid, Barcelona.

Myös Englannista mukana on neljä joukkuetta. Chelsea ja Manchester United etenivät jatkoon lohkovoittajina, mutta kakkoseksi jääneille Arsenalille ja Manchester Citylle on luvassa hankala arpa.

Atletico Madrid, Barcelona ja Real Madrid voittivat lohkonsa. Pudotuspeleissä nähdään kuitenkin vain kolme espanjalaisjoukkuetta, sillä Real Sociedad jäi lohkojumboksi.

Finaali toukokuussa Lissabonissa

Neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 18.-19. helmikuuta ja 25.-26. helmikuuta. Jälkimmäiset kohtaamiset ovat ohjelmassa 11.-12. maaliskuuta ja 18.-19. maaliskuuta.

Puolivälierät ja välierät pelataan huhtikuussa. Otteluparit arvotaan 21. maaliskuuta ja 11. huhtikuuta.

Mestarien liigan kausi 2013-2014 huipentuu 24. toukokuuta Lissabonissa pelattavaan loppuotteluun.

Lähteet: Uefa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat